Pigernes dag - Et tilbage blik

Pigernes dag som Nytårskur.

Søndag d. 8/1-2017 gjorde piger fra U12 til U16 klar til den nye sæson med fælles arrangement, i form af Nytårskur.

Dagen startede Kl. 9.30 på kunstgræsbanen, med 50 (mere eller mindre) friske piger, samt trænere fra årgangene, her blev pigerne delt i hold på tværs af årgangene og spillede en turnering med alternativ ”fodbold”. Efter den første time med anstrengelser var det tid til en velfortjent pause, hvor der var gjort klar med müslibarer og varm kakao. Turnering fortsatte her efter frem til middag, hvor det var tid til at gå i klubhuset for at få et varmt bad og noget andet tøj på.

Til frokost havde det fantastiske køkkenhold gjort klar til Byg-selv-burgere, med alt hvad der til hører, gulerods pommes frites, og ikke mindst de fantastiske grillbøffer som grillmesteren havde stået i kulden og passet med stolthed. Efter pigerne havde spist sig mætte, hvor nogle vist spiste mere af lyst til den lækre buffet end af sult. Var det tid til lidt, slap af og hygge tid, i og omkring klubhuset.

Efter et par timer med slap af og hygge tid, brugt til rundbordtennis, bordfodbold, boldspil udenfor på minibanen og gemme i klubhuset, var det tid til dagens sidste arrangement.

Her var der arrangeret ”Æbleskive banko”, hvor pigerne blev delt i samme hold som ved turneringen og trænerne måtte lave deres eget hold, da pigerne helst ville være sig selv…… Det skulle dog vise sig at trænerne var de helt store bankomestre, og straks kunne mæske sig i æbleskiver og tilbehør inden sidste hold havde fået de første æbleskiver.

Lige som ved sidste arrangement, vil vi gerne sige mange tak til alle pigerne for at gøre dagen til en god oplevelse, tak til trænerne for opbakningen og hjælp ved formiddags arrangementet, selv om det var tidligt.

Mange tak til kontaktpersonerne på årgangene for jeres hjælp med planlægning.

Og sidst men ikke mindst, skal der også lyde en stor tak til de forældre der brugte et par timer eller mere denne dag, uden jeres tid og hjælp vil det være svært at få vores arrangementer til at fungerer så godt.

Med stort sportslig hilsen

Karina & Ricky

Kontaktpersoner - Bredde- og talenttræning (piger)

Cheftræner