August 2015

August 2015

Opstart august 2015 – Hedensted IF af Henrik Lundsgaard Nielsen, formand for HIF

Velkommen til en ny sæson i Hedensted IF

Vi håber at alle er klar til en ny og spændende sæson med masser af gode oplevelser både på og udenfor banen.

Vi har dog ligesom mange andre frivillige foreninger i Danmark store udfordringer med at få flere frivillige hænder til at hjælpe til i klubben. Det er tit og ofte de samme personer, der træder til når der skal hjælpes til. Vi bliver derfor nødsaget til at finde flere personer der vil deltage i det daglige arbejde i klubben.

Lige nu mangler vi folk til ungdomsudvalg – vi mangler også en person er der vil hjælpe med vores hjemmeside.

Og det skal understreges at det er MEGET NØDVENDIGT at vi får folk på banen, hvis klubben skal fortsætte med det høje aktivitetsniveau.

Vi håber at der kommer mange på banen. Såfremt man ønsker yderligere oplysninger omkring diverse opgaver er man velkommen til at kontakte Formand Henrik Lundsgaard Nielsen på mail hni@nybolig.dk eller tlf. 40179090.

I forbindelse med den nye sæson skal alle medlemmer huske at få sig registeret og indmeldt i klubben. Hedensted Kommune har ligesom alle andre kommuner i Danmark indført et nyt system til at registrere foreninger i deres system så de lettere kan udbetale tilskud, komme med informationer m.m.

Derfor SKAL ALLE medlemmer i Hedensted IF registeres i det system der hedder Conventus. Det er alle medlemmer både nye som gamle der skal ind i det nye system for at vi kan få registeret alle vores medlemmer korrekt.

Det er ganske let - man går ind på www.Hedenstedif.dk – går ind på Indmelding og melder sig til på det hold/årgang man hører til. Betalingen af kontingentet foregår med dankort. Vi håber at alle hurtigst mulig vil lave denne tilmelding så vi kan komme godt i gang med at få alle registeret.

Såfremt I har spørgsmål til indmeldingen er I meget velkommen til at kontakte Henrik på hni@hnybolig.dk

Hedensted IF har fået ny leverandør af sportstøj.

Hedensted IF har i sommeren indgået en ny aftale om levering af sportstøj med NIKE og Sportmaster. Dette indebærer en lang række fordele for klubbens medlemmer som vi løbende vil sende rundt.

NIKE og Sportmaster vil meget gerne vise vores nye Hedensted IF kollektion frem.

Så lørdag den 15.8.2015 vil NIKE og Sportmaster komme på Hedensted Stadion med tøjet, så man kan se og prøve det nye NIKE tøj.

Der er gode medlemstilbud denne dag

Så mød op og se den spændende nye kollektion.

Vi er en af de største klubber i Jylland, hvilket vi er stolte af. Vores klub fungerer rigtig godt og der sker hele tiden en masse aktivitet. Derfor er dette også en stor opgave som vi gerne skal bruge jeres hjælp til.

Vi håber I fortsat vil bakke alle vores forskellige aktiviteter op. Vi tjener penge til hele klubben med forskellige opgaver. Der er mange opgaver – men hvis vi kunne få flere med vil det være rigtig dejligt.

På forhånd tak for hjælpen

Vi glæder os alle sammen til efterårssæsonen