Maj 2015

Nyhedsbrev EXTRA fra Hedensted IF

Maj 2015

Hedensted IF udtræder af samarbejde med AC Horsens

Bestyrelsen har i aftes udsendt følgende pressemeddelelse:

Gennem de seneste 1½ år har Hedensted IF været en del af Insero-samarbejdet, som er det klubsamarbejde, AC Horsens har med en del omegnsklubber om ungdomsfodbold.

Bestyrelsen i Hedensted IF har foretaget en grundig evaluering af dette samarbejde gennem interne møder i klubben og møder direkte med AC Horsens.

Med baggrund i forløbet af den forgangne periode har bestyrelsen vurderet, at det vil være bedst for Hedensted IF som helhed at udtræde af samarbejdet.

Vi er blevet rigtig godt behandlet i AC Horsens – og vi ønsker klubben held og lykke.

Hedensted IF skal naturligvis til stadighed kunne tilbyde vore ungdomsspillere en videreudvikling af deres talent, også i de situationer, hvor talentet rækker til mere end vi vil kunne honorere i klubben.

Derfor vil vi nu afsøge mulighederne for at give de allerbedste spillere et godt træningsmiljø med højt niveau og veluddannede trænere, som erstatning for den udvikling de hidtil har fået via Insero-samarbejdet.

Som det fremgår af pressemeddelelsen, vil vi nu søge alternative muligheder til Insero-samarbejdet, og en af de muligheder, der skal undersøges er KUV-samarbejdet med Vejle Boldklub.

Bestyrelsen vil naturligvis holde jer orienteret om arbejdet med at finde en ny samarbejdspartner.