Hjælp til Fodboldskolen i uge 26 af Karina Fisker, Fodboldskoleleder

Vi har igen i år en stor fodboldskole i Hedensted If. Vi kunne derfor godt bruge noget hjælp i uge 26, hvis nogen kunne have muligheden for dette. Det kan både være forældre, bedsteforældre eller en ven man kender, som kan hjælpe.

Vi har brug for en 1-2 voksne til at passe og have overblik i kiosken. Der vil være unge til at betjene kassen og være behjælpelige.

Derudover mangler vi en til at indkøbe og stå for at servere morgenmad og middagsmad for vores 33 trænere og ledere.

Står du eller en du kender og har muligheden for at hjælpe i uge 26 hører vi gerne fra dig.

Du kan kontakte Karina Fisker, tlf. 23 95 55 59, mail: karinafisker511@hotmail.com

Nyt fra børne afdelingen af Susan Barfod og Anja Busk Skibsted, ansvarlige for Børneafdelingen

Endnu engang lykkedes det vores fantastiske stævneudvalg at stable et yderst vellykket stævne på benene, Middelfart Sparekasse Cup med deltagelse af 80 hold fra nær og fjern.

Der var stor ros og tilfredshed hos de 550 børn og forældre der deltog.

Ugen efter majfesten havde vi besøg af Pigeraketten, en dejlig dag med 45 glade piger, hvor en stor del efterfølgende er begyndt til træning hos os, så vi regner med stor fremgang i vores pige afdeling, også efter sommerferien.

Disse arrangementer kan kun lykkes ved hjælp af frivillige kræfter, så EN STOR TAK til dem der har hjulpet, både ved stævnet og Pigeraketten.

I øjeblikket har vi to ledige pladser i stævneudvalget, så kunne du tænke dig, at være en del af Dette, så kontakt Susan Barfod på 2215 8722.
Derudover mangler vi også en kampfordeler for børn også her kan I kontakte Susan og høre nærmere om dette.

Til sidst vil vi ønske jer en rigtig god sommerferie til vi ses igen til sæsonen 16 /17.

God sommer af Henrik Lundsgaard Nielsen, formand for Hedensted IF

Vi håber at alle har haft en spændende sæson med masser af gode oplevelser både på og udenfor banen.

I forårets løb er der sket rigtig mange ting. Vi har igen haft en super god Majfest – vi har haft vores ungdomshold på tur i Kristi Himmelfartsferien – ja der er sket rigtig meget.

Vi kan derfor med glæde meddele, at Hedensted IF har fået bevilget penge fra Isabella Fonden til anlæggelse af en helt ny mini kunstbane ved klubhuset.
Det giver klubben en masse nye muligheder og vi vil selvfølgelig vende tilbage med en yderligere information omkring dette, når vi kommer i gang igen efter sommerferien.

I næste uge har vi over 240 børn på DBUs fodboldskole i Hedensted – det er rigtig godt og stor tak til dem, der igen og igen knokler, så vi kan få disse arrangementer op at stå.

Vi håber at se jer alle sammen efter en lang sommerferie – så er vi klar igen til en spændende sæson i Hedensted IF.

Rigtig god sommer til alle – spillere, ledere, forældre

Vi håber I fortsat vil bakke alle vores forskellige aktiviteter op.

På forhånd tak for hjælpen

Vi glæder os alle sammen til efterårssæsonen.

Oversigt Nyhedsbreve - 2016