Maj 2016

Maj 2016

Vi håber at alle har en spændende sæson med masser af gode oplevelser både på og udenfor banen.

Vi har netop haft ca. 100 børn og unge mennesker på tur i Kristi Himmelfarts ferien.

Turen gik til Nørhalne Cup i Nordjylland, en rigtig god tur som var en rigtig god oplevelse for både spillere, trænere og de forældre som havde taget turen til Nordjylland.

Dejligt at vi kan skabe sådanne gode oplevelser for vores unge mennesker.

Inden længe går vi igang med at give området omkring klubhuset en tiltrængt "kærlig hånd".

Bestyrelsen har ansøgt Isabella fonden om penge til dette, og vi har fået et tilskud på 110.000 kr.

Pengene skal gå til borde/bænke sæt foran klubhuset. Samtidig bliver minibanen lavet om til en kunstgræs bane.

Allerede ugen efter majfesten bliver de første spadestik taget til dette og planen er, at det skal stå klar før sommerferien.

Når det hele står klar, planlægger vi en indvielsesdag hvor vi inviterer klubbens medlemmer og Isabella fonden til en festlig eftermiddag.

Vi vil gerne takke Isabella Fonden for denne donering – det løfter klubben og vores klubliv.

Vi mangler pt. trænere på alle niveauer i klubben ligesom vi mangler hjælp til bemanding af kiosken.

Vi håber, at der kommer mange på banen. Såfremt man ønsker yderligere oplysninger omkring diverse opgaver er man velkommen til at kontakte Formand Henrik Lundsgaard Nielsen på mail hni@nybolig.dk eller tlf. 40179090.

I denne uge starter årets Majfest – på torsdag den 19. maj.

Vi håber på, at I vil bakke årets Majfest op ved at komme og besøge Majfesten i de 4 dage det løber af stablen.

Rigtig god Majfest til alle – spillere, ledere og forældre

Vi håber, I fortsat vil bakke alle vores forskellige aktiviteter op.

På forhånd tak for hjælpen.

Med Sportslig hilsen
På Bestyrelsens vegne