U17 Piger: Flot 5-1-sejr over Galten

Af Kasper Juhl Hansen, træner
13. maj 2016 kl. 21:21

UNGDOM - På denne vidunderlige søndag eftermiddag var pigerne fra Hedensted IF's U17 klar til at rode bod på onsdagens 3-2-nederlag til Odder IGF.

Solen skinnede og varmen gjorde at der skulle en del væske til for ikke at dehydrere. Allerede fra kampens start var det tydeligt at se, at pigerne var tørstige efter af viske onsdagens nederlag af sig, og det skulle vise sig at gå ud over Galten FS, der var på besøg på opvisningsbanen på Hedensted Stadion. Det skulle desuden vise sig at blive en kamp hovedsagligt styrret af HIF, som havde et hav af chancer. Der var heller ikke meget at lave forsvaret i dagens kamp, og det meste af det der var, tog pigerne sig af med største sikkerhed.

Blot 10 minutter skulle der gå, før den småskadede topscorer Signe Holgersen, viste sine dribleevner og hendes skarphed. Signe modtager en aflevering på venstre kanten, hvorefter hun tager udfordringen op. Hele 3 Galten-piger forsøgte forgæves at stoppe Signe, men hun lod intet stoppe sig, og efter at have sat 3 piger, var der nu kun Galtens målmand mellem Signe og hendes 4. sæsonscoring. Lige så køligt som hun driblede på kanten, lægger hun stille og roligt bolden ind under målmand, med kampens første scoring til stillingen 1-0.

Igen efter 28 minutters spil viste HIF-pigerne at der var skarphed at finde blandt de mange chancer. Målscorer Signe Holgersen spiller en flot tværgående aflevering hen over hovederne på Galtens forsvar, hvor venstrekanten Caroline Hartmann var lige præcis hvor hun skulle være. Caroline tager et træk forbi målmanden, hvor hun med sit højreben sparker den ind i det tomme mål. En flot scoring med en endnu flottere aflevering gør at det står 2-0 ved pausen.

Hedensted IF pigerne startede 2. halvvej med lyn og torden. 1 minut inde i 2. halvvej slår Caroline Hartmann et indlæg ind fra venstreside. Den finder dog ikke en grøn adresse i første omgang, men den altid hårdt arbejdende Julie Rohde kæmper sig med næb og klør til bolden, som hun spiller ud på kanten af feltet hvor midtbanegeneralen Maria Schrøder står klar, og hun tager perfekt tilløb til bolden, og sparker den tørt ind i det lange hjørne til stillingen 3-0 efter 41 minutters spil.

Der skulle dog ikke gå mange minutter før Galten FS fik reduceret. Blot 3 minutter senere opstod der lidt koks i det ellers utroligt sikre HIF forsvar, hvor efter bolden desværre tilfalder en Galten spiller på kanten af feltet, som sparker den ind forbi målmand Stine Hauge, der er chanceløs i målet.

Herefter overtog HIF-pigerne igen og der blev desværre misbrugt en del chancer, men igen efter 71 minutters spil var Caroline Hartman på pletten igen. Signe Holgersen spiller en bold i dybden til Caroline, der via sin hurtighed løber fra modstanderens forsvar, hvor efter hun udviser stor coolness og sparker bolden i lange hjørne uden nogen chance for modstanderens målmand. HIF udbygger føringen til 4-1 med blot 9 minutter igen.

Men Hedensted IF var slet ikke færdige. Angriber Julie Rohde, der ellers havde problemer med at finde vej til nettet i dagens kamp, skulle vise sig langt om længe at få putten kuglen i kassen. I kampens sidste minut slår Caroline Hartmann et af sine mange indlæg ind i boksen, hvor bolden dumper ned for fødderne af Julie. Julie får afsluttet, men brænder desværre hendes første forsøg, men målmandens retur falder lige ud til Julie, der sparker returen i mål til et noget forløsende mål for angriberen.

Kort efter Galten får bolden givet op fløjter dommeren kampen af, og dermed overhaler Hedensted-pigerne Odder IGF og kravler op på en 2. plads i puljen med 7 point. 1 point mere end 3. pladsen, dog med en kamp mere. Træner Kasper Juhl Hansen var yderst tilfreds med dagens resultat og havde følgende kommentar til www.hedenstedif.dk: ”Vi spiller en rigtig flot kamp i dag, hvor vi vigtigst af alt får vasket det dårlige resultat fra i onsdags mod Odder væk. Vi levere i store dele af kampen på et højt niveau, og er i dag hvor vi skal være. Vi skal blive ved med at arbejde hårdt, og spille det fodbold jeg ved vi kan spille, så skal vi nok være med helt fremme når puljen skal afgøres”.

Spillerne og trænerteamet siger tak for støtten til de fremmødte tilskuere, og håber at se jer igen til vores næste kamp, som spilles søndag formiddag den 22. maj på udebane mod FC Horsens kl 10:00.