Serie 1: Fire mål af Simone Jakobsen i damernes 6-3-sejr

image Arkivfoto
Kasper Juhl Hansen
06. oktober 2016 kl. 23:09

SENIOR - Mandag aften var Hedensted IF på besøg hos FC Horsens på JKE Design Arena, det var den første rigtige efterårs dag, måske det var det der påvirkede HIF spillerne i første halvleg. HIF skulle revanchere sig fra sidste weekends nederlag til Lyseng.

Kampen startede med at følge frem og tilbage, uden nogle af holdene rigtigt fik fat i spillet. Efter 11 minutters spil kom FC Horsens foran 1-0, bolden bliver spillet t fra FC Horsens’s højre side og ind på midten, hvor HIF målmand Mette Refsgaard går ud i en tackling mod FC Horsens’s angriber. Desværre vinder angriberen tacklingen, og får den med forbi Mette, og scorer sikkert i et tomt mål.

Allerede 6 minutter senere kommer HIF tilbage i kampen, Laura Lindhardt modtager bolden et stykke oppe på FC Horsens’s banehalvdel, laver en flot dribletur inden hun afslutter på mål. Bolden bliver i første omgang reddet, Maria Schrøder følger hurtigt op, desværre bliver bolden endnu en gang reddet, inden den falder ned for fødderne af Simone Jakobsen, som sikkert sparker bolden i nettet til udligningen 1-1.

Efter 28 minutter var HIF på spil igen, bolden bliver spillet bredt til højre back Sarah Kring. Sarah tager et par træk frem i banen, inden hun kigger op og sparker bolden flot indover. FC Horsens’s målmand går forkert af bolden, og får den ikke grebet, bolden lander foran Simon Jakobsen. Simone tager en dribling med hovedet, inden hun sikkert sparker den ind i det tomme mål til en HIF føring på 2-1.

Efter 40 minutter fik FC Horsens igen udlignet, bolden bliver slået indover fra venstre side, bolden ryger over Mette Refsgaard i HIF målet, inden den rammer stolpen og går i mål, 2-2.

Efter 41 minutter tager HIF igen føringen, Louise Jakobsen modtager bolden i HIF’s højre side, hun kigger flot op, og sender så bolden flot i dybden til Simone Jakobsen der har taget et godt dybdeløb. Simone løber i høj fart mod målet, afdribler målmanden, og sparker bolden i mål til stillingen 3-2.

Efter 42 minutter var den så gal i HIF forsvaret igen, bolden bliver spillet dybt der deres angriber, som sikkert sparker bolden i bold til udligning 3-3.

Efter 45 minutter og lige inden pausen, får Simone Jakobsen tilkæmpet sig et frispark ca. 25 meter uden for feltet. Den ligger til en venstrebenet, så Caroline Hartmann får ansvaret for at sparke frisparket. Caroline sparker bolden flot op over muren og helt op i det korte målhjørne til en pauseføring til HIF på 4-3.

Efter 60 minutters spil faldt der endnu en scoring, Caroline Hartmann modtager bolden på venstrekanten, afdribler sin direkte modstander og sætter kurs mod baglinjen. Da hun er på højre med feltet, sparker hun bolden indover til en helt fri Simone Jakobsen, som sikkert sparker bolden i mål til stillingen 5-3, og scorer dermed sit fjerde mål i kampen.

Efter 80 minutters spil faldt kampens sidste mål, Louise Jakobsen modtager bolden i venstre side. Hun spiller den ind på midten til Maria Schrøder og fortsætter så sit liv. Maria spiller Louise første gang igen, Louise gør det samme en gang til, hvorefter Maria bruger sin gode overblik og sender Louise i dybden på det rigtige tidspunkt. Louise løber mod målet, trækker flot ind foran sin modstander og skærmer hende chancen for at tage bolden. Louise tager nogle hurtige træk ind i banen, og hun køligt sparker bolden forbi målmanden fladt i det lange hjørne til slutstillingen 6-3.

Efter kampen havde træner Kasper Juhl Hansen følgende kommentar til hedenstedif.dk:

- Jeg er meget utilfreds med den utrolig dårlige første halvleg vi spiller, til trods for at vi faktisk laver fire mål. Vi får i pausen justeret nogle ting, og får lavet nogle nye aftaler, og kommer helt anderledes ud til anden halvleg. Vi når på intet tidspunkt i dag vores topniveau, men så er det over super stærkt af pigerne at vinde overbevisende, og ikke mindst at score 6 mål i aftenens kamp. Så alt i alt skal pigerne have ros for aftenens præstation, og jeg er meget tilfreds med aftenens sejr”.

Kampens spiller for HIF blev den firedobbelte målscorer Simone Jakobsen med otte stemmer.

Damernes næste kamp er søndag 9. oktober kl. 13, da de hjemme tager imod AIA/Tranbjerg.

Mål:
11' 1-0 -
17' 1-1 Simone Jakobsen
28' 1-2 Simone Jakobsen
40' 2-2 -
41' 2-3 Simone Jakobsen
42' 3-3 -
45' 3-4 Caroline Hartmann (dirrekte på frispark)
60' 3-5 Simone Jakobsen
80' 3-6 Louise Jakobsen