DS: Hedensted er nu uden sejr i tre kampe

image Foto: Dorte Adelfred
Af Palle Herløv
30. september 2017 kl. 20:23

SENIOR - Tre kampe uden sejr - det er status for Hedensteds førstehold, der altså efter en lang periode med opture nu er kommet ned på jorden igen.

I dag var det Viby, der kom til Mosen og fik alle tre points med hjem. De kom foran efter 13 minutter, da Simon Matras sendte bolden i netmaskerne via stolpen. Jakob Malberg fik udlignet efter 33 minutter, men mere blev det ikke til for Hedensted.

Mirsad Suljic startede ude, og da han kom ind, fik han med det samme en stor chance, som desværre blev misbrugt. Hedensted var inde i en god periode på det tidspunkt, men ind ville bolden ikke.

Det kom den i stedet i den modsatte ende, da Mikkel Mortensen fik scoret på langskud til 2-1. Bolden blev rettet af på en HIF-spiller, så den snød Michael Mandal i målet.

- Det blev afgørende. Hvis vi var kommet foran på Mirsads chance, havde det været en anden kamp, sagde cheftræner Alex Nørlund efter kampen til Horsens Folkeblad.

Viby blev tildelt et straffespark, som Troels Jensen udnyttede til at score til 3-1, og kort efter blev ydmygelsen total, da Emil Schmidt gjorde det til 4-1.

HIF's næste kamp i danmarksserien er hjemme mod Viborg FF lørdag 7. oktober kl. 13.30.

Mål:
13' 0-1 Simon Matras
33' 1-1 Jakob Malberg
84' 1-2 Mikkel Mortensen
89' 1-3 Troels Jensen (straffespark)
91' 1-4 Emil Schmidt

Ind- og udskiftninger:
12' Søren Lund Jørgensen ind  Ronni Nordnæs ud (skadet)
58' Mirsad Suljic ind  Jakob Malberg ud
67' Lasse Dueholm ind  Søren Lund Jørgensen ud