DS: Hedensted og Holstebro delte i porten i topopgør

image Foto: Palle Herløv
Af Palle Herløv
24. september 2017 kl. 22:19

SENIOR - Det endte med pointdeling, da HIF lørdag tog til Holstebro og spillede topopgør. 2-2 blev det til.

Hedensted har spillet tre kampe på en uge, og holdet burde have vundet over Holstebro, der fik hjælp af dommeren et kvarter før tid. Bolden ramte Mikkel Thisgaard på albuen, mens han stod med ryggen til, og dommeren dømte et frispark, som de scorede på.

- Holstebro fortjente uafgjort efter spil og chancer, men jeg var sur over den måde, det skete på. De måtte hellere have scoret, da de skød på stolpen (efter 66 minutter, red.), sagde cheftræner Alex Nørlund efter kampen til Horsens Folkeblad.

Hjemmeholdet kom foran efter 18 minutter, Mirsad Suljic udlignede, Mikkel Thisgaard bragte HIF i front, og så kom altså målet på frispark til slutresultatet 2-2.

Hedensted stillede op uden Ronni Bagge, Lasse Dueholm, Nikolai Vilsbøll, Armin Lemes, Dzejlan Karalic og Simon Thisgaard.

HIF's næste kamp i danmarksserien er hjemme mod Viby IF lørdag 30. september kl. 13.30.

Mål:
18' 1-0 Sebastian Nielsen
19' 1-1 Mirsad Suljic
33' 1-2 Mikkel Thisgaard
76' 2-2 Mikkel Petersen (direkte på frispark)

Ind- og udskiftninger:
46' Søren Lund Jørgensen ind  Ronni Nordnæs ud
61' Steffen Holm ind  André Givskov ud
73' Frederik Mahler Bank ind  Mirsad Suljic ud