JS: Dametræner skuffet efter nederlag til Tjørring

image Foto: Inge Andersen
Af Mads Juhl Hansen
12. september 2017 kl. 11:43

SENIOR - Hedensted IF’s Jyllandsserie damer tog lørdag middag imod gæsterne fra Tjørring IF. For hjemmeholdet var tre points vigtige i dag, for at slå det ønskede hul til bunden. En sejr ville nemlig bringer HIF seks points foran efterfølgerne fra netop Tjørring og Toftlund.

Pigerne var opsat på at bygge videre på den seneste sejr over Vejle på denne efterårsdag. Træner Kasper Juhl Hansen mødte motiveret op til dagens kamp, med følgende kommentar:

- Vi skal ud og bygge videre på vores gode resultat mod Vejle i sidste uge. Vi skal blive ved med at spille fodbold og arbejde hårdt ud fra vores gameplan.

Modsat mange andre kampe kom pigerne flyvende ud af starthullerne og det skulle hurtigt bære frugt. Allerede i kampens 2. minut spiller Amalie Them en flot bold dybt på den altid farlige Simone Jakobsen, der tager et langt træk forbi den sidste forsvarer, hvorefter hun elegant prikker bolden forbi keeperen på vej ud af målet, og bringer de grønne i front med 1-0.

Herefter tog Hedensted stille og rolig fat og spiller noget rigtig fint fodbold indtil pausen. Men som det før er set for pigerne, kom halvlegen på et skidt tidspunkt. Hjemmeholdet havde momentum, men det skulle vende efter pausen. Det virkede ikke til at pigerne rigtigt kom ud fra halvlegen, og det skulle koste dyrt.

Efter 52 minutters spil får Tjørring en spiller vist ud med et gult kort, og det fik de grønne til at slappe lidt af, hvilket skulle koste dyrt. Blot 5 minutter senere får gæsterne tildelt et frispark i højre side af banen. Den bliver sparket ind over, men målmand Stine Hauge klarer i både første og anden omgang, men efter lidt klumpspil dukker en helt fri Tjørring spiller op, og prikker bolden i mål til udligningen 1-1.

Igen efter 82 minutter spiller Tjørring en dyb bold ned imellem Anne Schmidt og Sabrina Nielsen i forsvaret, hvor en helt fri Tjørring angriber har løbet sig fri, og selvom Stine Hauge kommer fint ud af målet, får angriberen prikket bolden forbi hende og bringer udeholdet i front 1-2.

Anden halvleg fik altså fældet hjemmeholdet, der ellers kom så fint fra start. Langt fra en af de bedste halvlege pigerne har spillet længe. Dagens nederlag gør bunden i Jyllandsserien yderst tæt. Da både Toftlund og Vejle hentede en sejr i denne sjette runde er der nu blot 3 point fra 8. pladsen til 5. pladsen, og Hedensted befinder sig på 6. pladsen, men med lige så mange point som både Tjørring IF og Toftlund IF på henholdsvis 5.- og 6. pladsen.

Det var en skuffet Kasper Juhl Hansen, der havde følgende kommentar efter dagens opgør:

- Jeg er meget utilfreds med vores anden halvleg. Det er en katastrofe, at vi kan spille så god en første halvleg, og en så dårlig anden halvleg. Vi får overhovedet ikke fat i noget, og vi virker alt for langsomt i både tanke og handling. Vi har meget at rette op på inden næste kamp, så vi må op på hesten igen, og arbejde hårdt på at kunne præstere bedre over 90 minutter i næste uge mod Fredericia.

Næste kamp er ude mod Fredericia KF søndag 17. september kl. 13.30.

Kampens spiller: Sabrina Nielsen (8 stemmer)

Mål:
02' 1-0 Simone Jakobsen
57' 1-1 -
81' 1-2 -

Ind- og udskiftninger:
00' Signe Holgersen ind  - ud
00' Anne Schmidt ind  - ud