Menu

JS: Karina Petersen header damerne til sejr over VB

image Foto: Anders Brohus
Af Palle Herløv
06. september 2017 kl. 13:01

SENIOR - Lørdag eftermiddag tog Hedensteds jyllandsserie-kvinder imod Vejle Boldklub i Mosen.

Pigerne var sultne efter tre meget nødvendige point, oven på den brandkamp de spillede blot to dagen inden imod topholdet fra FC King George, men alligevel endte med et bittert 0-1 nederlag. HIF var nødsaget til at hente tre point i dagens lokalopgør, for at gøre sig frie af bundstriden i rækken. Det var en veloplagt og spændt Kasper Juhl Hansen, der havde følgende kommentar forud for dagens opgør:

- Vi skal ud og bygge videre på vores positive takter fra i torsdags. Hvis vi kan fortsætte det gode spil, er jeg sikker på, vi nok skal få de tre point i dag.

De grønne damer kom ikke rigtigt i gang fra start af, og det var tydeligt at se, at det var den tredje kamp på syv dage, så det var nogle tunge ben der kom på banen fra kampens start. Men knap 20 minutter inde i kampen kom pigernes oprejsning. Assistmager Laura Lindhardt stiller sig klar til et hjørnespark, hvilket hun eksekverer med høj kvalitet. Hun sparker bolden lige direkte ind i panden på den netop hjemvendte hovedstødsspecialist Karina Petersen, der som sikkerheden selv pander bolden i mål, og bringer Hedensted i front 1-0. efter 17 minutters spil.

Herefter tog Hedensted for alvor over, og Vejle Boldklub blev aldrig rigtigt farlige. De fik nærmest ikke et ben til jorden, men som i så mange andre kampe, havde Hedensted svært ved at få kuglen i nettet, og sådan var det også i dagens kamp. Derfor blev Karinas første sæsonscoring kampens eneste mål, hvilket var derfor nok til at sikre "De Grønne" tre vigtige point, og dermed tager de et skridt væk fra bunden.

Det var en lettet træner, der havde følgende at sige efter kampen:

- Jeg er utilfreds med at vi ikke er klar i de første 20 minutter, men efter scoringen spiller vi en rigtig fin kamp, lige som vi gjorde i torsdags. Jeg er meget tilfreds med, at vi er ved at være hvor vi skal være på dette niveau. Attituden er ved at være på plads, og vi er villige til at gøre lidt ekstra til at blokere et skud, sætte en takling ind, gøre noget ekstra for at få et mål og alle disse små nødvendige opgaver. Vi tager mange positive ting med videre fra dagens kamp til vores næste opgør mod Tjørring.

Næste kamp er hjemme mod Tjørring IF lørdag 9. september kl. 11.30.

Kampens spiller: Anne Katrine Mogensen (4 stemmer)

HIF's startopstilling:
1. Stine Hauge (m)
2. Anne Kathrine Mogensen
3. Karina Petersen
4. Melanie Mørck
5. Sabrina Nielsen
6. Amalie Them
7. Rikke Skov Larsen (c)
8. Laura Lindhardt
9. Maria Hauge
10. Simone Jakobsen
11. Julie Rohde

På bænken:
12. Caroline Hartmann
13. Mette Refsgaard

Mål:
17' 1-0 Karina Petersen

Ind- og udskiftninger:
00' Caroline Hartmann ind  - ud 
00' Mette Refsgaard ind  - ud 


Luk