DS: Odense KS fik deres revanche over Hedensted

image Arkivfoto: Palle Herløv
Af Palle Herløv
01. september 2019 kl. 21:19

SENIOR - Gæsterne fra Odense KS kom til Hedensted og tørstede efter revanche efter senest at have tabt 8-1.

Den fik de med en sejr på 4-2 i en kamp, hvor Hedensted bl.a. tabte på fysikken.
Hedensted havde bolden mest og spillede det bedste fodbold, men fynboerne var bare stærkere.

OKS kom foran midt i halvlegen, da Jakob Mønster lobbede bolden over målmand Kenneth Qvist. Mathias Kubel udlignede kort før pausen.

OKS kom foran 2-1 efter 55 minutter og scorede også til 3-1, inden indhopper Lasse Gude reducerede for Hedensted til 3-2. Fem minutter før tid smed Hedensted alt frem for at få udlignet. Det udnyttede OKS til at score til 4-2.

- Vi havde de samme børnesygdomme som sidst mod Herning Fremad. OKS' træner sagde, at vi var det bedste hold, de havde mødt, men jeg var kun tilfreds med Mathias Kubel, André Givskov og Mikkel Thisgaard. De øvrige var under niveau, sagde cheftræner Kasper Adelfred efter nederlaget til Horsens Folkeblad.

Hedensted var uden Ronni Nordnæs og Jacob Lindstrøm. Nicolai Givskov sidder stadig ude med en skade.

Næste turneringskamp er lørdag 7. september kl. 13 ude mod Otterup B & IK.

Mål:
18' 1-0 Jakob Mønster
44' 1-1 Mathias Kubel
53' 1-2 Søren Ilsøe
60' 1-3 Anders Hansen
65' 2-3 Lasse Gude
86' 2-4 Jakob Mønster

Udskiftninger:
52' Kasper Døhr Thychosen  Mikkel Ahle ud
62' Lasse Gude ind  Esben Wind ud
77' Jonas Truelsen ind  Mathias Kubel ud