DBU Pokal: 'Nå men, alting har en ende' - HIF er ude af pokalen

image Foto: Palle Herløv
Af Palle Herløv
11. november 2020 kl. 16:59

SENIOR - Hedensted er ude af pokalturneringen efter et nederlag på 5-1 til topholdet fra 1. division.

Gæsterne fra Fremad Amager efterlod ingen tvivl om, at de var kommet til det jyske for at sikre avancement i pokalturneringen.

Der blev lagt ud i et højt tempo, og det første mål faldt efter et kvarter. Den lille, hurtige, nigerianske angriber Samson Onomigho Iyede fandt vej til netmaskerne bag Kenneth Qvist, da Pierre Larsen fandt ham fri på et flot indlæg.

Samson Iyede scorede til 0-1 efter 15 minutter. Foto: Palle Herløv

Hedensted kæmpede bravt for at følge med, og der var øjeblikke, hvor det var tæt på udligning, og hvor det lykkedes at få afsluttet nogle velspillede angreb.

Amager kom på 0-2 kort efter pausen, før det blev 1-2 ved André Givskov få minutter efter, men herfra var det småt med spænding.

SE BILLEDERNE: Hedensted IF - Fremad Amager (Facebook)

Amager blev ved at presse på, og til sidst knækkede HIF-spillerne sammen, så gæsterne fik hamret de sidste søm i kisten til slutresultatet 1-5.

Mål:

15' 0-1 Samson Onomigho Iyede
53' 0-2 Emmanuel Tokú
55' 1-2 André Givskov
69' 1-3 Victor Kubel (selvmål)
75' 1-4 Kristoffer Munksgaard
83' 1-5 Olakunle Junior Olusegun

Udskiftninger:
61' Mathias Friis ind  Mathias Kahr Christensen ud
61' Mikkel Thisgaard ind  Mirsad Suljic ud
76' Lasse Rode ind  Mathias Kubel ud
76' Mikkel Ahle ind  Nikolaj Søgaard ud
83' Denis Suljic ind  Jonas Andersen ud