Serie 1: Caroline Hartmann nettede dobbelt mod FFD Kralupy

image Arkivfoto
Af Kasper Juhl Hansen
15. maj 2016 kl. 23:07

SENIOR - HIF's damer vandt stensikkert, da FFD Kralupy blev sendt retur til Aarhus med et nederlag på 4-1.

Hedensted skulle følge op på 1-0-sejren fra i torsdags mod Tranbjerg, kampen måtte spilles med to småskadede spillere i form af Signe Holgersen, som døjer med smerter i sin højre ankel. Topscorer Simone Jakobsen døjer ligeledes med smerter i sin højre ankel, samt den rutinerede forsvarsspiller Kamilla Pedersen måtte melde afbud til dagens kamp aftenen før pga. en forvredet ankel.

Igen i dagens kamp startede spillerne fra Hedensted IF dårligt, det første kvarter spillede de nervøst, lavede mange personlige fejl og tog mange forkerte beslutninger. De overlader det meste af initiativet til Kralupy spillerne, som styre kampen det første kvarter.

Efter 14 minutters spil træder Hedensted spiller så for første gang i karakter, efter flot kombinationsspil på det centrale midtbane bliver bolden spillet op på angriber Pernille Tinghus, som ligger bolden af første gang til Maria Schrøder. Maria bruger sit gode overblik og teknik og spiller bolden første gang i dybden, hvor en fremstormende Caroline Hartmann tager et flot dybdeløb. Caroline tager et par træk inden hun med sit venstreben placere bolden flot uden om Kralupys målmand til stillingen 1-0 til HIF.

Efter 39 minutters spil, er Hedensted spillerne igen i målhumør. Efter et godt opbygget angreb med mange pasninger, falder bolden ned for fødderne af den elegante Maria Schrøder, hun tager et enkelt træk forbi sin direkte modstander inden hun resolut sparker bolden hårdt og fladt i det modsatte hjørne af målet, uden chance for Kralupys målmand til stillingen 2-0 til HIF.

Igen efter 41 minutters spil var den gal i Kralupy forsvaret, via et godt gennembrud på venstrekanten, slår målscoren til 1-0 Caroline Hartmann et fint indlæg ind i feltet. Indlægget bliver desværre lidt for langt, og det ligner at Kralupymålmanden stille og roligt kan samle bolden op i hænderne. Men HIF topscorer Simone Jakobsen ville det anderledes, hun jagter den håbløse bold, og lige inden målmanden vil samle den op, prikker hun bolden væk, derefter afdribler hun målmanden, hvorefter hun køligt sparker bolden i kassen til pausestillingen 3-0 til HIF.

Efter 75 minutter viser HIF igen tænder, efter flot spil på midten af banen, sender anfører Rikke Larsen en flot bold i dybden til Signe Holgersen, som overspurter sin modstander, men bliver kantet og får et frispark. Caroline Hartmann ligger an til at sparke frisparket med sit venstreben, til alles store overraskelse, sparker Caroline direkte på mål i målmandens side. Bolden går over målmanden, og sidder helt oppe i krogen, et rigtig flot mål til stillingen 4-0 til HIF.

Efter 86 minutter får Kralupy reduceret på et flot langskudsmål, som desværre ryger over målmand Kristina Nielsen. Kort efter slutter kampen, og det bliver til en sikker HIF sejr på 4-1.

Efter kampen havde træner Kasper Juhl Hansen følgende kommentar til hedenstedif.dk:

- Jeg er meget utilfreds med at vi igen starter dårligt, det er simpelthen ikke godt nok, vi må arbejde på at være klar fra start af. Men når vi set bort fra de første 15 minutter, så er jeg meget tilfreds med vores præstation til dagens kamp. Vi spiller langt hen ad vejen noget rigtig flot pasnings fodbold, hvor vi spiller bolden rundt i små trekanter og kører Kralupy ud af banen. Vi har generelt et meget ungt hold, og det er fedt at se at det i øjeblikket bare præstere alle sammen, godt hjulpet af vores rutineret og stærke spillere. Vi er stadig ubesejret, og ligger pres på de andre hold, der er tvunget til at vinde for at følge med os i tabellen. Stor ros til hele holdet i dag.

Hedensteds næste kamp er onsdag 25. maj kl. 19, da de på udebane møder Horsens Freja.

Mål:
14' 1-0 Caroline Hartmann
39' 2-0 Maria Schrøder
41' 3-0 Simone Jakobsen
75' 4-0 Caroline Hartmann
86' 4-1 -

Ind- og udskiftninger:
00' Signe Holgersen ind  Navn ud
00' Simone Jakobsen ind  Navn ud