Serie 1: Pigerne smed 3-0-føring overbord

image Arkivfoto
Af Kasper Juhl Hansen
04. maj 2016 kl. 22:40

SENIOR - På en søndag eftermiddag, hvor der var et flot solskin og stort set ingen blæst, tog Hedensted IF’s serie 1 kvinder i mod Vejlby IK.

Det var Vejlbys første kamp i sæsonen, og kampen skulle have været spillet i Århus, men blev flyttet til Hedensted da banerne i Århus var blevet lukket pga. regnvejr. Det skulle vise sig at blive en rigtig spændende kamp, med mange mål.

Pigerne fra HIF startede kampen lidt sløvt, og kom ikke rigtigt ud af starthullerne. Dette tog træner Kasper Juhl Hansen konsekvensen af da han skiftede to gange mellem det 15. og det 20. minut. Først byttede Melanie Mørck med Trine Hansen, og Maria Schrøder byttede med Mette Refsgaard.

Efter små 20 minutters spil kom der bedre gang i HIF’s offensiv, og en scoring brændte på. Denne Scoring kom så efter 23 minutters spil, da anfører Rikke Larsen spiller en god bold op i fødder på Simone Jakobsen, hvorefter Simone tager nogle hurtige træk ind over midten af banen, hvorefter hun flot sparker bolden i kassen bag en chanceløs Vejlby målmand til stillingen 1-0.

Bolden er knap givet op, før HIF er på spil igen, Vejlbys højre back vil spille bolden tilbage til sin målmand, men den kommer til at ligge mellem forsvarsspilleren og målmanden. Simone Jakobsen bruger sin hurtighed til at opsnappe bolden, og sparker den sikkert i mål til stillingen 2-0 til HIF.

Efter 26 minutters spil, var den gal i Vejlby forsvaret igen. Endnu en gang er det Simone Jakobsen der opsnapper en løs bold midt på Vejlbys banehalvdel, hun bruger sin hurtighed til at afdrible to Vejlby forsvarspillere, og sparker den for 3. gang på 5 minutter sikkert ind bag Vejlbys målmand til stillingen 3-0 til Hedensted.

Denne stilling holdte til halvleg, så pausestillingen var 3-0 til HIF.

Anden halvleg startede blødt uden der skete det helt store, desværre lignede det lidt at HIF spillerne var blevet lidt for ”selvfede” efter en pauseføring på 3-0, dette skulle vise sig at komme til at koste dyrt for HIF spillerne.

Efter 68 minutter får Vejlby reduceret til 3-1, hvor de sætter en hurtig omstilling i gang, og HIF bliver fanget en ubalance, og udnytter Vejlby sikkert til stillingen 3-1.

Efter 82 minutter var den igen gal i Hedensteds forsvar, endnu en gang i ubalance og Vejlby får kombineret sig igennem forsvarsspillet, og selvom HIF målmand Kristina Nielsen redder bolden flot i første omgang, ryger bolden lige ud til en Vejlby spiller, som sender den ind i et tomt mål til stillingen 3-2.

Nu skulle den smalle føring forsvares hjem fra HIF’s side, men desværre skete det der bare ikke måtte ske efter 89 minutters spil. Vejlby kommer igen igennem HIF forsvaret, og atter engang redder HIF målmand Kristina Nielsen flot det første forsøg, men igen lander bolden foran en Vejlby spiller, som endnu en gang sparker bolden i et tomt mål til stillingen 3-3. Kort efter fløjter dommeren kampen af til slutstillingen 3-3.

Efter kampen havde træner Kasper Juhl Hansen følgende kommentar til hedenstedif.dk:

- Vi spiller en rigtig fin første halvleg, og scorer nogle fine mål. Efter pausen går det så lidt galt for os, vi er lidt for selvfede efter en overlegen føring. Vi er ikke villige til at yde det der skal til mod slutningen af kampen, hvor det gør lidt ondt. I takt med vi bliver mere og mere trætte mod slutningen af kampen, begynder vi at tage nogle dumme beslutninger, f.eks. tager vi et godt frispark midt på banen i stedet for at sparke bolden frem i banen. Men sådan er fodbold, vi er stadig ubesejret i foråret, og spiller noget fint fodbold, vi skal blive lidt skarpere i vores forsvarsspil, men det må vi arbejde på inden næste kamp mod Tranbjerg.

Hedensted IF’s næste kamp er torsdag 12. maj kl. 19, da de på udebane møder AIA/Tranbjerg på Grønløkke Stadion i Tranbjerg.

Kampens spiller for HIF blev den tredobbelte målscorer Simone Jakobsen med otte stemmer.

Mål:
20' 0-1 Simone Jakobsen
21' 0-2 Simone Jakobsen
26' 0-3 Simone Jakobsen
68' 1-3 -
82' 2-3 -
89' 3-3 -

Ind- og udskiftninger:
00' Melanie Mørck ind  Navn ud
00' Maria Schrøder ind  Navn ud
00' Rikke Østergaard ind  Navn ud