DS: Effektive Viby slog Hedensted 3-1

image Arkivfoto: Dorte Adelfred
Af Palle Herløv
15. april 2018 kl. 21:37

SENIOR - Hedensted kom ned på jorden efter to sejre på stribe, da man tabte 3-1 til Viby.

Sydaarhusianerne scorede efter to lange indkast, selv om man var forberedt på netop det våben hos modstanderen. Målene kom inden for de første 24 minutter, og så var det op ad bakke for "De Grønne".

- Vi havde svært ved at finde vort normale spil på en bane, der ikke var til poleret fodbold. Vi havde chancer nok til at udligne, men vi scorede kun én gang, sagde cheftræner Kasper Adelfred efter kampen til Horsens Folkeblad.

Jeppe Sund Nielsen scorede for Hedensted.

I sidste minut ramte bolden en knold på banen, så den hoppede over HIF-keeper Simon Sund Nielsens fod og ind over stregen, da han ville sparke den ud af feltet. Simon spillede i Michael Mandals fravær. Michael brækkede en tå under torsdagens træning, da han var i en duel med Rasmus Jørgensen.

Et kig på stillingen viser, at Hedensted trods nederlaget er så godt som sikre på endnu en sæson i danmarksserien.

Næste turneringskamp er ude mod Viborg FF lørdag 21. april kl. 14.

Målscorere:
05' 1-0 Kasper Møller
24' 2-0 Thomas Jacobsen
86' 2-1 Jeppe Sund Nielsen
89' 3-1 Mikkel Mortensen

Ind- og udskiftninger:
46' Emil Bech ind  Kristian Bonde ud
64' Rasmus Jørgensen ind  Mikkel Thisgaard ud
79' Jeppe Sund Nielsen ind  Nikolaj Søgaard ud