Menu

DS: Øv! Sådan vil man ikke se sin topscorer

image
Af Palle Herløv
24. april 2018 kl. 17:18

SENIOR - Topscorer Mirsad Suljic er blevet knæskadet, og skaden holder ham ude af banen i mindst en måned, mens det alvor er sjovt at spille med om oprykningen.

Mirsad blev skadet efter 37 minutter i lørdagens udekamp mod Viborg, som Hedensted vandt 3-0. Han vred rundt i knæet i en fair duel med en modstander og blev skiftet ud, da han ikke kunne støtte på foden.

- Da Viborg-spilleren sparkede til bolden, nåede jeg ikke rigtigt at spænde i min fod, så jeg fik et vrid og kunne med det samme mærke, at den var gal. Jeg havde håbet, det kunne klares med tape omkring knæet, men så snart jeg begyndte at løbe, kunne jeg mærke, at noget ikke sad ordenligt fast, siger Mirsad Suljic til hedenstedif.dk.

Simon Thisgaard kom på banen i stedet for Mirsad, der har scoret ni gange i indeværende sæson.

LÆS OGSÅ: Flot udebanesejr over Viborg med 1. divisionsspillere på holdet

- Jeg blev kørt af en holdkammerat på skadestuen, hvor jeg fik bekræftet, at jeg havde fået en kraftig forstuvning og forstrukket mine ledbånd. Så jeg fik en skinne på, som jeg skal have på i 14 dage, hvorefter jeg skal til scanning, siger den ærgerlige angriber.

Lægerne har ikke kunnet sige præcist, hvor lang tid han er ude af spillet, men beskeden var, at han skal regne med lidt mere end en måned.

LÆS OGSÅ: Førstevalget mellem stængerne er ude med en brækket storetå

- Det er sindsygt træls at være skadet lige nu, hvor jeg havde et håb om at konkurrere om topscorertitlen i danmarksserien. Jeg er sikker på, at mine holdkammeraterne nok skal klare sig uden mig, for vi har andre gode angribere, der nok skal tage over. Det er jeg ikke i tvivl om. Nu vil jeg bruge tiden på at genoptræne og komme i endnu bedre form, siger Mirsad Suljic.

Luk