DS: Stensikker 3-0-sejr over Viby og rent bur i 360 minutter i streg

image Arkivfoto
23. februar 2019 kl. 15:17

SENIOR - Førsteholdet vandt stensikkert lørdagens træningskamp hjemme mod Viby IF.

Kampen endte 3-0 på mål af André Givskov, Sebastian Bruhn og Mikkel Thisgaard. Det var den bedste kamp hidtil i foråret.

Hedensted måtte til kampen se bort fra defensive kræfter som Osei Oviasu, Kristian Bonde og Nikolaj Søgaard og stillede derfor op i en offensiv 4-3-3-opstilling.

Om det var opstillingen med tre angribere eller andre faktorer, skal være usagt, men "De Grønne" kom meget aggressivt ud af startboksen, og Sebastian Bruhn kunne allerede i indledningen have scoret to gange.

I den anden ende var Viby også stærke, og det var som om, at ændringen fra tre til fire i bagkæden lige skulle spilles ind - dog uden at Viby blev helt farlige.

Efter 32 minutter strøg André Givskov igennem i venstre side. Det, der kunne ligne et indlæg, røg direkte op i hjørnet til 1-0.

Herefter dominerede Hedensted, og det lugtede af 2-0 efter flere flotte opspil helt nede fra bagkæden.

Målet til 2-0 kom i første halvlegs sidste minut, da en godt spillende Sebastian efter et hjørnespark endte med at kunne flugte bolden i mål fra kanten af feltet.

Anden halvleg startede med et lille overtag til Viby de første 10 minutter, hvor de også ramte overlæggeren efter et langt indkast.

Herefter fik HIF godt fat igen, og holdet leverede nogle flotte omstillinger. Mirsad Suljic havde et par store chancer, som ikke ville ind, og Sebastian satte også foden på et Mirsad-mål, som dermed blev annulleret for offside.

Mikkel Thisgaard afsluttede en fremragende omstilling efter 70 minutter, da han gjorde det 3-0. Hedensted har nu holdt nullet i 360 minutter i træk i denne førsæson.

LÆS OGSÅ: Se programmet: Dem møder førsteholdet i træningskampe

- Det så godt ud i dag. Det er dejligt at se, at vi bygger på fra uge til uge. Viby var en stærk modstander, som vi ofte har haft det svært imod, men i dag var vi klart bedst, siger cheftræner Kasper Adelfred.

- Nu ser jeg frem til at få spillerne med på træningslejr på fredag i Torrevieja i Spanien, hvor vi har en enkelt kamp og fire træningspas, hvor vi skal gå endnu mere i dybden med spillestilen. De lover 21 grader, så det bliver fantastisk for truppen både fodboldmæssigt og socialt.

Mål:
32' 1-0 André Givskov
45' 2-0 Sebastian Bruhn
70' 3-0 Mikkel Thisgaard