DS: Fuldt og flot udbytte af udebanetur på en fridag

image Arkivfoto
01. april 2021 kl. 15:41

SENIOR - Hedensted fik den bedst tænkelige start på forårssæsonen med en sejr på 2-4 ude mod fynske Tarup/Paarup IF.

- Det var en fantastisk holdpræstation ovre i Odense. Vi spillede en solid kamp på en meget vindblæst kunstbane. Selv om vi kom tidligt bagud i en ellers ufarlig situation, hvor bolden røg op på Victor Kubels hånd og de scorede på straffe, gik vi ikke i panik. Vi holdt os til planen, siger cheftræner Kasper Adelfred.

Hedensted udlignede ved Mathias Kahr på et flot slået hjørnespark af Mirsad Suljic.

I første halvlegs sidste aktion scorede Nikolaj Søgaard efter et superflot opspil i venstre side.

I anden halvleg viste HIF rutine og spillede bolden fornuftigt rundt. I det 74. minut lavede Mathias Kubel en flot soloaktion og scorede til 1-3.

10 minutter før tid, da TPI var begyndt at satse, fik unge Lasse Rode en friløber, hvor han koldt sparkede bolden ind og lukkede kampen.

I overtiden fik hjemmeholdet dog reduceret.

Kampens spiller var anfører Mathias Kahr, der gik forrest i en flot hold præstation.

Der var debut til den 23-årige midterforsvarer Casper Bruun og den 20-årige offensive midtbanespiller Alvin Huseinovic, som er skiftet fra Kolding Boldklub med en fortid i VB. Med på bænken var den 19-årige målmand Bjarke Danielsen Ejlskov, der er kommet til os fra FC Skanderborg - også med en fortid i Vejle-trøjen i øvrigt.

Niclas Nymand gjorde comeback i Hedensted-trøjen med sit indhop i anden halvleg.

Næste turneringskamp er hjemme mod Marienlyst mandag 5. april kl. 13.30.

Mål:

08' 1-0 Michael Jørgensen (straffespark)
13' 1-1 Mathias Kahr Christensen
45' 1-2 Nikolaj Søgaard
74' 1-3 Mathias Kubel
83' 1-4 Lasse Rode
90' 2-4 Mads Møllegaard

Udskiftninger:
63' Niclas Nymand ind  Nikolaj Søgaard ud
64' Ronni Nordnæs ind  Mathias Friis ud
80' Alvin Huseinovic ind  Mathias Kubel ud
80' Lasse Rode ind  Mirsad Suljic ud
84' Casper Bruun ind  Mikkel Thisgaard ud