DS: Storsejr i sæsonåbner - nu venter tre spændende 'finaler'

image Foto: Kenneth Qvist.
Af HIF Kommunikation
23. marts 2024 kl. 16:11

ELITE - HIF's eliteafdelings førstehold i danmarksserien fik den bedst tænkelige start på sæsonen med en udebanetur og storsejr over Fjordager IF i Odense.

Kampen endte 6-0 til Hedensted, og assistenttræner Kenneth Qvist fortæller, at der er meget god stemning i omklædningsrummet lige nu.

- Det er fedt at komme herover og se, at alt det, vi har arbejdet på både i efterårssæsonen og her i opstarten - dybdeløb og spil i mellemrummene - virker. Vi vidste godt, at hjemmeholdet ville stå langt tilbage og forsvare og håbe på dødbolde, men vi fik låst op for dem, og vi spillede 90 minutter med meget flydende og velspillende angrebsspil, siger Kenneth Qvist.

Målet til 1-0 blev scoret af Mikkel Thisgaard på straffespark begået mod André Givskov. To minutter efter blev det 2-0 ved Frederik Andersen, der fik serveret bolden tæt foran mål efter flotte kombinationer mellem Mikkel Thisgaard og Denis Fazlagic.

- Så var kampen ligesom lukket. Det er sindsygt vigtigt for os at hente den her sejr, men de andre hold omkring os har også vundet, så rækken er virkelig tæt. Tættere, end nogen nok havde kunnet forudse. Nu har vi tre 'finaler' de kommende uger, som vi skal vinde for at komme med i oprykningsspillet, som er for top fem-holdene.

Næste turneringskamp er hjemme mod Dalum IF skærtorsdag den 28. marts klokken 13.30.

Mål:
19' 0-1 Mikkel Thisgaard (straffespark)
21' 0-2 Frederik Andersen
32' 0-3 Kristian Skovbjerg
36' 0-4 André Givskov
70' 0-5 Viktor Hem Harpøth
78' 0-6 Anders Johansen (selvmål)

Udskiftninger:
46' Ronni Nordnæs ind Mads Gude ud
60' Thomas Eisner ind Denis Fazlagic ud
66' Viktor Hem Harpøth ind Kristian Skovbjerg ud
66' Daniel Kristoffersen ind Frederik Andersen ud
75' Jonas Østergård ind Mikkel Thisgaard ud