Menu

HIF ubesejret i fire træningskampe i streg - lørdag bliver det alvor

image Arkivfoto: Palle Herløv
Af Palle Herløv
05. august 2016 kl. 22:36

SENIOR - Førsteholdet tager hul på sæsonen ude mod Christiansbjerg imorgen kl. 13.

Holdet har spillet fire træningskampe siden lørdag 23. juli, og det har resulteret i to sejre og to uafgjorte. Den første kamp var mod Vildbjerg SF, der spiller i jyllandsserien ligesom Hedensted. Kampen endte 0-0, men HIF burde have vundet, mener assisterende træner Kasper Adelfred:

- Vi var ramt af afbud pga. ferien, men vi skulle have taget sejren vurderet på spil og chancer, siger han til hedenstedif.dk.

Efterfølgende blev det 2-2 mod Fredericia FF's danmarksseriehold tirsdag 26. juli. Holdet kom foran 1-0 på mål af Kristian Bonde, og Ronni Nordnæs gjorde det til 2-1, men de blå-blusede udnyttede de grønnes træthed i slutfasen, så de fik udlignet.

LÆS OGSÅ: Mikkel Vilhelmsen er tilbage i den grønne trøje

- De seneste to kampe har vi så vundet. Først i lørdags, da vi slog Brædstrup 3-2. Det var en kamp, da flere unge blev set an. Vi møder netop Brædstrup i turneringen 13. august, så vi ønskede ikke at røbe for meget, forklarer Adelfred.

Kristian Bonde nettede to gange, mens nytilkomne Mirsad Suljic scorede sit første mål for Hedensted.

LÆS OGSÅ: Mirsad vil være HIF's nye målmaskine

Senest besejrede førsteholdet Kolding IF, da de to hold mødtes i tirsdags. Kampen endte 1-0, og igen stod der Kristian Bonde på måltavlen. Stærk begyndelse for den hurtige kantspiller.

Hedensted spiller i jyllandsseriens pulje 4 sammen med Agerbæk/Starup, Brædstrup IF, Christiansfeld, Hatting/Torsted, Horsens Freja, Sædding GIF og Vejen SF.

Luk