JS: Ny sejr til HIF. Brædstrup slået 3-1

Af Palle Herløv
14. august 2016 kl. 22:11

SENIOR - Brædstrup gæstede Mosen og tog hjem til bakkelandet med et nederlag på 3-1.

Mirsad Suljic viste igen sit værd, da han bragte HIF på 1-0 i det 21. minut. Mikkel Thisgaard spillede ham fri. Mikkel Vilhelmsen headede bolden i nettet til 2-0 bare tre minutter efter, da Mirsad smækkede bolden ind i panden på ham fra hjørneflaget, og kort før pausen reducerede Simon Jensen for gæsterne.

Det var en halvleg med total Hedensted-dominans og chancer til flere end de to mål. Som kampen skred frem, overtog Brædstrup dog mere af styringen. Bl.a. fordi, den tidligere VB-professionelle Ronni Bagge blev nedlagt af HIF's anfører Nicolai Givskov, som måtte ud på sidelinjen i 10 minutter.

I anden halvleg sikrede Ronni Nordnæs sejren med scoring på straffespark begået af Kasper Ørtoft på Mathias Kahr Christensen.

- Vi burde have lukket kampen ved at score til 3-0, men Brædstrup var fysisk stærkere end os og voldte os problemer i anden halvleg. Stor ros til vores målmand. Vi leverede ikke nogen stor præstation i dag, så jeg var meget tilfreds med at vinde 3-1, sagde træner Alex Nørlund efter kampen til Horsens Folkeblad.

Næste kamp er ude mod Hatting/Torsted tirsdag 16. august kl. 18.45.

Mål:
21' 1-0 Mirsad Suljic
24' 2-0 Mikkel Vilhelmsen
43' 2-1 Simon Jensen
88' 3-1 Ronni Nordnæs

Ind- og udskiftninger:
00' Steffen Märcher ind  ? ud
00' Jeppe Asmussen ind  ? ud