JS sikrer drømmestart med storsejr på 5-0

Af Palle Herløv
07. august 2016 kl. 00:08

SENIOR - Førsteholdet fik en drømmestart på efterårssæsonen med en stensikker 5-0-sejr over Christiansfeld.

Hedensted vidste, at hjemmeholdet havde mistet en del spillere i sommerpausen, så det var med en følelse af at være storfavorit, at holdet gik på banen.

Der gik da heller ikke mere end 21 minutter, før Mathias Kahr Christensen gjorde det til 1-0 til Hedensted, og før pausen blev det 3-0 ved Ronni Nordnæs og Mirsad Suljic.

Efter pausen scorede Mikkel Thisgaard og Lasse Dahl-Hansen.

Fem debutanter i den grønne trøje
Der var debut til en række unge spillere i dagens kamp. U19-keeper Simon Sund vogtede målet, da Michael Mandal skulle giftes. Mikkel Vilhelmsen debuterede som venstre back, mens Mirsad Suljic startede inde i angrebet.

Nytilkomne Steffen Märcher kom på banen i anden halvleg som afløser for Mirsad Suljic. Steffen er en lynhurtig og arbejdssom frontløber, der er skiftet til Hedensted fra Rask Mølle.

U19-spilleren Torbjørn Dirchsen debuterede også. Han deltog dog i pokalkampen mod FC Skanderborg i forårets sidste kamp.

I løbet af sommeren har holdet sagt farvel / på gensyn til Mathias Victor Christensen, Marcel Mathiasen, som dog stadig vil stå til rådighed for andetholdet i weekenderne, brødrene Kasper og Jakob Skjærbæk, der er flyttet tilbage til Kibæk, samt Søren Lund Jørgensen, som prøver et eventyr i en islandsk klub.

Næste kamp er hjemme mod Brædstrup IF lørdag 13. august kl. 13.30.

Mål:
21' 0-1 Mathias Kahr Christensen
34' 0-2 Ronni Nordnæs
45' 0-3 Mirsad Suljic
66' 0-4 Mikkel Thisgaard
79' 0-5 Lasse Dahl-Hansen

Ind- og udskiftninger:
60' Torbjørn Dirchsen ind  Lasse Dueholm ud
61' André Givskov ind  Mikkel Vilhelmsen ud
67' Steffen Märcher ind  Mirsad Suljic ud