Serie 1: Damerne med ny storsejr over Stensballe

image Arkivfoto
Kasper Juhl Hansen
15. september 2016 kl. 22:03

SENIOR - Damerne havde ingen problemer med at sikre sig nye tre points, da Stensballe forleden blev slået 4-0.

Efter 16 minutters spil kom HIF foran 1-0, efter noget småspil midt på banen finder anfører Rikke Larsen Amalie Them med en bold i dybden. Amalie løber fra sin direkte modstander, ser at Stensballes målmand står forkert placeret i målet, og sparker bolden hårdt og fladt forbi målmanden i det lange hjørne. Et super kontra mål til stillingen 1-0 til HIF.

Tre minutter efter pausen var HIF på spil igen, Cecilie Themsen modtager bolden til kanten af felten. Hun spiller smart en lille bold til en helt fri Maria Schrøder, som iskoldt og stensikkert sparker den forbi en chanceløs Stensballe målmand til stillingen 2-0 til HIF efter 48 minutters spil.

Kampen blev definitivt lukket efter 75 minutters spil, HIF kombinere sig flot igennem midt på banen inden bolden ender hos Laura Lindhardt. Laura bruger sit flotte overblik, hun spiller bolden ud til venstre, hvor venstrekanten Mette Refsgaard kommer løbende, bolden har perfekt timing, og ender lige i fødderne på Mette. Mette dribler videre med bolden, afdribler to Stensballe-forsvarere, inden hun flot sparker bolden i mål til 3-0 til HIF, og lukker dermed kampen.

Men HIF var ikke helt færdige endnu, efter 86 minutters spil bryder Hedensted igennem i højre side, efter at have kombineret sig igennem fra forsvaret til midtbanen, inden bolden bliver sendt ud til Maria Hauge som kommer stormende med frem fra sin position på højre back. Maria dribler uden og sin direkte modstander inden hun forsøger at slå et indlæg ind i feltet. Desværre for en Stensballe forsvarsspiller, rammer Marias indlæg hende lige midt i hovedet. Hvorefter bolden kommer tilbage til Maria, og hun finder flot Laura Lindhardt der er søgt med i feltet fra sin position på den centrale midtbane. Laura sparker bolden stensikkert i mål til slutstillingen 4-0 til HIF.

Efter kampen havde træner Kasper Juhl Hansen følgende kommentar til hedenstedif.dk:

- Jeg er meget tilfreds med det resultat vi levere i nat, i store perioder spiller vi rigtig fint fodbold, og gør mange af de ting vi har trænet og snakket om rigtigt. Det skal pigerne have en kæmpe stor ros for, det er dejligt at se at vi bygger mere og mere på vores spil fra kamp til kamp, og vi arbejder godt til træning for tiden. Det eneste jeg er utilfreds med i dag er, at vi brænder simpelthen for mange chancer, vi skal jo lave mindst 10 mål i dag. Men det er positivt at vi kommer frem til så mange chancer, nu skal vi bare arbejde lidt mere med at være skarpere foran kassen, i andre kampe kan vi ikke tillade os at brænde så meget, som vi gjorde i dag. Men alt i alt er jeg godt tilfreds med dagens kamp.

Kampens spiller for HIF blev Maria Hauge med tre stemmer.

HIF’s næste kamp er søndag 18. september kl. 13, da de på hjemmebane tager imod Galten.

Mål:
16' 0-1 Amalie Them
48' 0-2 Maria Schrøder
75' 0-3 Mette Refsgaard
86' 0-4 Laura Lindhardt