Menu

Dejlig nyhed at gå på weekend på: HIF har igen et U19-hold

image Arkivfoto
Af Palle Herløv
18. august 2017 kl. 09:02

SENIOR - Hedensted IF har igen fået samlet spillere, så klubben kan stille med et U19-hold. Det, man tidligere kaldte ynglinge.

- En del drenge fra årgang 2000 havde snakket om, at de gerne ville have et hold, så vi begyndte at arbejde for, at det kunne ske. Nu har vi samlet 14 spillere, og vi har eftertilmeldt et hold. Det er superfedt, siger Tom Thomassen, der er træner for holdet.

Han håber imidlertid, at flere drenge fra årgang 1999-2001 har lyst til at være en del af holdet, da 14 spillere af god grunde er det absolutte minimum.

- Har vi ikke flere at tage af, er vi jo sårbare ift. at stille hold, når folk bliver forhindret i at være med pga. arbejde, familiefester, kørekort, skader osv. Jeg håber rigtig meget, at vi kan finde tre-fem spillere mere, siger træneren, der får hjælp af Brian Poulsgaard og Thomas Bengson.

Hedensted er kommet i pulje med Hatting/Torsted, Horsens FS, Solbjerg IF, Odder IGF og Kolt/Hasselager. Den første kamp blev udsat, så dermed er kampen ude mod Kolt/Hasselager torsdag 24. august holdets første.

Der er træning tirsdag og torsdag fra kl. 19 til kl. 20.30. Er man interesseret i at høre mere, kan Tom Thomassen kontaktes på tlf. 26 29 93 46.

Luk