Menu

DS: HIF startede med tre points i danmarksserien

image Foto: Anders Brohus
Af Palle Herløv
06. august 2017 kl. 19:34

SENIOR - Et hurtigt mål af Mirsad Suljic og chancer til mere gav Hedensted den bedst tænkelige start på den nye sæson i danmarksserien, da Viborg blev slået.

Det var Jakob Malberg, der serverede bolden for den altid skarpe Mirsad. Malberg fik selv en stor chance i det 87. minut, og forinden havde Søren Lund Jørgensen ramt indersiden af stolpen, mens Armin Lemes havde haft et glimrende langskud, der kunne være endt i nettet.

- Vi var gode, når vi spillede afklaret og hurtigt. Særligt når vi brød spillet og kom fremad på vores førsteberøringer. Da havde de store problemer, når vi kom i sådan en bølge. Det var også det, der skabte målet, og senere fik vi flere gode chancer efter samme opskrift, sagde cheftræner Alex Nørlund til HIF's Web-TV.

- Vi har været godt kørende i sommerperioden, men pludselig spiller vi om points. Alle ved, at når der står 1-0, skal der meget lidt til, for at man taber eller smider to points. Det tror jeg, var med til at skabe lidt spænding til sidst.

LÆS OGSÅ: Hedensted fik comeback i danmarksserien med en sejr (Horsens Folkeblad)

- Det var en lidt rodet affære. Det er typisk for sådan en første kamp, hvor der er nerver på. Det er ikke sikkert, det er en fordel for os, at vi kom foran tidligt, for det gør måske, at man læner sig lidt tilbage, og det gjorde vi lidt i dag. Men vi havde godt styr på dem, og vi holdt dem væk fra chancer hele kampen, så jeg havde ingen fornemmelse af, at de ville score, sagde anfører Nicolai Givskov.

Hjemmeholdet Viborg FF havde den tidligere landsholdsspiller Asbjørn Sennels på holdet.

På onsdag kl. 18.30 er der pokalkamp hjemme i Mosen mod Thisteds FC's 1. divisionshold. Næste turneringskamp er hjemme mod FC Skanderborg 15. august kl. 19.

HIF's holdopstilling:
1. Simon Sund (m)
3. Jacob Lindstrøm
4. Jakob Malberg
5. André Givskov
6. Ronni Nordnæs
7. Nicolai Givskov (c)
8. Rasmus Jørgensen
9. Kristian Bonde
10. Mathias Kahr Christensen
14. Armin Lemes
17. Mirsad Suljic

På bænken:
2. Lasse Dueholm
11. Mikkel Thisgaard
12. Frederik Bank (ikke benyttet)
13. Søren Lund Jørgensen
16. Thomas Bie (ikke benyttet)

Mål:
02' 0-1 Mirsad Suljic

Ind- og udskiftninger:
71' Mikkel Thisgaard ind  Armin Lemes ud 
71' Søren Lund Jørgensen ind  Rasmus Jørgensen ud 
85' Lasse Dueholm ind  Mirsad Suljic ud 

Luk