Menu

DS: Randers Freja med ex-landsholdsspiller udraderet 4-1

image Ronni Bagge og holdkammeraterne fejrer målet til 3-1. Foto: Anders Brohus
Af Palle Herløv
19. august 2017 kl. 21:35

SENIOR - Lørdagens udebanetur til Randers resulterede i nye tre points til opsparingskontoen, da HIF vandt 4-1.

For en sjælden gangs skyld fik Hedensted ikke puttet bolden i nettet inden for de første minutter, som det ellers har været sædvane gennem de seneste mange kampe med kun få undtagelser. Vi skulle frem til det 36. minut, før Mirsad Suljic gjorde det til 1-0 på Rasmus Jørgensens spilning i dybden. Mirsad scorede også til 2-0 (blev takseret som selvmål af en Randers-spiller), før Randers fik reduceret, og så lukkede Ronni Bagge og André Givskov opgøret med to mål i løbet af de sidste 10 minutter.

- Bagge var tilbage efter sin lange skadespause, og han fik scoret et flot hovedstødsmål på Dzejlan Karalics hjørnepark. André tog for en gangs skyld chancen udefra, hvilket jeg ofte har opfordret ham til, og det resulterede i et glimrende mål, siger cheftræner Alex Nørlund til hedenstedif.dk.

LÆS OGSÅ: Randers tabte hjemme til Hedensted (ligabold.com)

Han glæder sig over sejren på en dag, hvor HIF-spillerne måtte se de andre have bolden mest. Det er de ikke vant til.

- Det plejer at være os, der har den. Randers stillede med et lidt sammenbragt hold. Der er sket en del udskiftning i deres trup, for de er i gang med en turnaround. Der var reelt ikke nogen gengangere fra deres hold i foråret til deres hold i dag, og der var mig bekendt ingen reserver til førsteholdet. Vi mødte et hold bestående af unge spillere, der gerne ville spille fodbold. De var hurtige men ikke så fysisk stærke, mens vi selv manglede et gear i dag, siger Nørlund og fortsætter:

- Det gear skal vi havde fundet frem nu, selv om vi har vundet de første to kampe på udebane. Alle i truppen er enige om, at vi ikke har ramt niveauet fra træningskampene. Det kan der være flere årsager til. F.eks de gode resultater i træningskampene, for tør man nu spille på samme måde, når det gælder points? Vi er i turneringens begyndelse, hvor intet overskygger pointene, så her ligger mit fokus lige nu. Til gengæld hæfter jeg mig også ved, at det her var vores sejr nummer 50 ud af de seneste 63 kampe (seks nederlag), så vi burde have masser af selvtillid. Det er en flot statistik, lyder det fra cheftræneren.

Ufarlig modstander
Randers Freja var som nævnt meget på bolden, men de var ufarlige og havde ingen nævneværdige afslutninger de første 45 minutter, selv om de var spilstyrende.

- Vores anden halvleg var klart bedre end den første. Der kom et tordenskrald kort efter Mirsads scoring til 2-0, så dommeren stoppede kampen i noget tid. Det gav os mulighed for at samle trådene, men da vi kom ud på banen igen, var vi lidt for nonchalant i vores tilgang. Kort efter reducerede de til 2-1. Det er derfor, jeg siger, at vores største modstander lige nu er os selv. Vi skal blive ved med at leve op til de store krav, vi stiller til os selv og hinanden hele tiden, men vi skal også bevare begge ben på jorden. Ellers bliver det svært for os, siger Alex Nørlund.

Han havde ros til alle de tre indhoppere, der kom ind og viste, at HIF har en god bredde på holdet. Mikkel Thisgaard kom til mange afslutninger. Både han og Dzejlan Karalic havde en friløber. Ronni Bagge headede den ind til 3-1 på Dzejlans hjørnespark.

Hjemmeholdet havde den tidligere VB-, Randers FC-, OB- og landsholdsspiller Chris Sørensen med i hele kampen.

Næste kamp er tirsdag kl. 18.30, hvor man spiller det udsatte opgør mod FC Skanderborg. Det er hjemme i Mosen. Kampen starter med uret på de 11 minutter, der var spillet, da tordenvejret stoppede kampen 15. august.

HIF's holdopstilling:
1. Michael Mandal (m)
3. Jacob Lindstrøm
4. Jakob Malberg
5. André Givskov
6. Armin Lemes
7. Nicolai Givskov (c)
8. Rasmus Jørgensen
9. Kristian Bonde
10. Mathias Kahr Christensen
17. Mirsad Suljic
18. Ronni Nordnæs

På bænken:
2. Lasse Dueholm (ikke benyttet)
11. Mikkel Thisgaard
12. Frederik Bank (ikke benyttet)
14. Ronni Bagge
15. Dzejlan Karalic

Mål:
36' 0-1 Mirsad Suljic
58' 0-2 Mirsad Suljic
68' 1-2 Alexander Witting
81' 1-3 Ronni Bagge
83' 1-4 André Givskov

Ind- og udskiftninger:
46' Ronni Bagge ind  Armin Lemes ud 
55' Mikkel Thisgaard ind  Rasmus Jørgensen ud 
66' Dzejlan Karalic ind  Mirsad Suljic ud 

Luk