Serie 1: Damerne hentede 3 points i topopgør mod Lyseng

image Arkivfoto
Af Kasper Juhl Hansen
24. april 2016 kl. 17:56

SENIOR - Damerne hentede med en 2-1-sejr alle tre points i topkampen mod IF Lyseng lørdag 23. april.

Før kampen lå Lyseng nummer et med seks points, og Hedensted lå nummer to med fire. Det skulle vise sig at blive en rigtig spædende kamp. Hedensted skulle dog lige bruge de første fem minutter til at komme ind i kampen, hvilket var betydeligt bedre end seneste kamp mod Horsens Freja.

I første halvleg havde begge mandskaber nogle chancer uden rigtigt at blive farlige. Lyseng fik efter ca. 30 minutters spil et mål annulleret for offside, hvilket var det tætteste holdet kom på en scoring i første halvleg. Hedensted havde også nogle halve chancer, hvor det ikke rigtigt for alvor blev farligt.

Det blev det så for HIF efter 43 minutters spil, da indskiftede Caroline Hartmann sendte bolden i dybden til topscorer Simone Jakobsen. Simone var nu én mod én med en Lyseng-forsvarer. Simone brugte sin hurtighed og gode dribleteknik til at sætte sin direkte modstander af ved først at trække ind i banen, derefter en hurtig dribling ud i banen igen, hvorefter hun køligt sendte en afslutning af sted med tåen i det fjerneste hjørne af målet. 1-0 til Hedensted IF ved pausen.

Efter pausen dominerede Hedensted-spillerne stadig begivenhederne på banen, men efter 55 minutters spil fik Lyseng et kontraangreb, hvor de hurtigt spillede bolden over deres højre kant, som sendte en bold ind i feltet, hvor Hedensteds forsvar ikke kunne nå den, og Mette Refsgaard i målet kunne ikke komme ud til den. Bagerst i feltet - i det der lignende en offside-position, kom en stor Lyseng-angriber og satte indersiden på til 1-1.

- Allerede efter 65 minutters spil slog vi tilbage. Lyseng byggede spillet op fra deres bagkæde. Den ene stopper spillede en halvdårlig aflevering til den anden, Simone Jakobsen pressede på og blev lidt heldigt ramt i ”rumpetten”, så hun fik en friløber. Hun brugte igen sin hurtighed og løb direkte mod målet. Hun fintede målmanden til at dække det korte hjørne og sparkede så bolden over i det lange hjørne til 2-1, forklarer træner Kasper Juhl Hansen.

Resten af kampen havde HIF chancerne til at lukke kampen, og Lyseng havde samtidig nogle chancer til at få udlignet.

Desværre fik kampen en træls afslutning, da Tina Kring efter 86 minutters spil røg i græsset med store smerter efter en nærkamp. Det var en knæskade, der ramte omkring korsbåndet eller ledbåndet. Skadens omfang kendes endnu ikke.

- Vi spiller en rigtig flot kamp, hvor vi lykkedes med det meste af det, vi foretager os. Vi viser en stor fightervilje og en kæmpe holdånd, hvor vi står sammen som hold og bakker hinanden op hele vejen. Det er dejligt, at Simone igen i dag kommer på scoringstavlen, og det var nogle vigtige mål, hun scorede i dag. Hele holdet leverer en fantastisk indsats. Jeg er meget tilfreds med dagens præstation, siger Kasper Juhl Hansen.

Kampens spiller for HIF blev sæsondebutanten Anne Kathrine Christoffersen med syv stemmer.

Hedensteds næste kamp er søndag 1. maj kl. 13, hvor de på udebane møder Vejlby IK.

Mål:
43' 1-0 Simone Jakobsen
55' 1-1 -
65' 2-1 Simone Jakobsen

Ind- og udskiftninger:
00' Caroline Hartmann ind  Navn ud
00' Melanie Mørck ind  Navn ud
00' Trine Hansen ind  Navn ud