image Arkivfoto
Af Kasper Juhl Hansen
13. april 2016 kl. 14:36

SENIOR - På en flot og solskinsrig mandag aften, tog Hedented IF’s serie 1 kvinder hul på forårsæsonen.

Det skete på Holme skole, hvor man gæstede FFD Kralupy. Det skulle vise sig at være en meget dårlig bane, aftenens kamp skulle spilles på. Der var masser af store huller, banen var rigtig blød, hvilket gjorde det svært at spille det helt flot polerede fodbold.

HIF fik en fantastisk start på kampen, da de efter et minut fik tilkendt et klokkeklart frispark på kanten af modstandernes felt. Marianne Egeskov sendte bolden af sted mod mål, hvorefter Rikke Østergaard presser sin direkte modstander voldsomt hårdt, således at de i fællesskab får dirigeret bolden i mål med hovedet, 1-0 til HIF efter lidt over et minut spillet.

Pigerne fra HIF sad på det meste af spillet bortset fra en friløber fra Kralupys hurtige angriber, som blev flot reddet af Kristina Nielsen, som kommer flot ud af sit mål og snubber skuddet.

Efter 20 minutter var HIF så igen på spil, og Mette Refsgaard sender en flot bold i dybden til Simone Jakobsen, som efterfølgende spurter med bolden mod Kralupys mål. Hun kommer lidt for langt ud i siden og for langt mod baglinjen, det lykkedes hende dog alligevel på flotteste vis at sende bolden i mål via stolpen fra en vinkel på ca. 0 grader – et vanvittigt flot mål, 2-0 til Hedensted IF.

Efter 28 minutter får HIF hjørnespark, Marianne Egeskov sender et flot sparket hjørnespark indover, bolden rammer en Kralupy forsvarsspiller på låret og går i mål til stillingen 3-0 til Hedensted, og endnu en assist til Marianne Egeskov.

På trods af en 3-0 føring til HIF blev de ved med at trykke på og opsøge endnu en scoring, og det gav pote efter 44 minutters spil. Kamilla Pedersen sender en elegant aflevering i dybden til Signe Holgersen, som netop var kommet på banen. Signe Holgersen er alene med målmanden, og udplacere sikkert målmanden med en kølig afslutning.

Hedensted IF gik til pausen med en 4-0 føring.

I starten af anden halvleg er kampen afbrudt i et par minutter, med noget der lignede en meget grim knæskade til en af Kralupy-spillerne. Vi ønsker vedkommende god bedring.

Efter 54 minutters spil, chipper Mille Kristensen flot bolden i dybden til Signe Holgersen, som løber nemt fra Kralupy forsvaret. Signe gør alt rigtigt i sin afslutning, men desværre rammer bolden stolpen og målmanden kan efterfølgende nemt gribe bolden.

Resten af kampen bølgede lidt frem og tilbage, dog med HIF som det klart mest dominerende hold. Men det blev ikke til yderligere scoringer, da kræfterne begyndte at slippe op, HIF vinder sæsonpremieren med 4-0 over Kralupy.

Efter kampen havde HIF træner Kasper Juhl Hansen følgende at sige til hedenstedif.dk:

- Vi spiller på mange parametre en rigtig flot kamp, og får scoret nogle flotte mål. Vi skaber endda chancer til at lave en del flere mål, men positivt at vi kommer frem til mange chancer. I perioder spiller vi også en god gang fodbold når man tager banen i betragtning, men alt i alt en super flot præstation af alle 14 spillere i dag, jeg er meget tilfreds med dagen kamp.

Kampens spiller blev meget fortjent Maria Hauge med fire stemmer.