Menu

Serie 1: Simone Jakobsen dobbelt målscorer mod Horsens Freja

image Arkivfoto
Af Kasper Juhl Hansen
20. april 2016 kl. 22:04

SENIOR - Damerne spillede 2-2 mod Horsens Freja søndag 17. april.

På en flot og solskinsrig dag tog holdet hjemme på Hedensted Stadion imod gæsterne fra Horsens Freja. På trods af en smule vind blev det en spændende kamp, som HIF dominerede store dele af, og som i perioder også bød på flot HIF-spil. Men mest af alt vilje og en fantastisk indstilling.

HIF kom modsat mandagens kamp mod aarhusianske FFD Kralupy rigtig dårligt fra start. Allerede efter små fem minutters spil kom holdet bagud 0-1, da Horsens Frejas angriber efter noget klumpspil sparkede bolden i en stor bue ind over en chanceløs Mette Refsgaard i målet.

Efter ca. et kvarters spil kom HIF lidt bedre med i kampen, uden det dog var prangende, hvad der blev leveret.

Efter 35 minutters spil, kom Hedensted yderligere bagud, da Horsens Frejas angriber fik en stor chance midt for mål, som Mette Refsgaard reddede flot i første omgang. Desværre gav hun en retur, som kom lige ud til en Freja-spiller, som scorede.

- Efter en forfærdelig indsats den første halve time satte Frejas mål til 0-2 for alvor fut i mine spillere. Minuttet efter deres anden scoring blev den lynhurtige Simone Jakobsen sendt i dybden af Marianne Egeskov. Simone tog et flot lille træk mod højre og åbnede målet, hvorefter hun sendte bolden i kassen bag en chanceløs Horsens Freja-keeper, siger træner Kasper Juhl Hansen til hedenstedif.dk.

Hans hold dominerede de sidste 10 minutter af halvlegen, hvor det også blev til flere store chancer, som desværre ikke blev vekslet til mål.

Tinghus nær på tavlen efter 46 sekunder på banen
I pausen foretog HIF en indskiftning, da Pernille Tinghus erstattede Marianne Egeskov, der havde lidt problemer med sin ene læg. Allerede efter 46 sekunder på banen fik Pernille Tinghus en bold i dybden efter lidt klumpspil. Hun sparkede bolden fint til højre for målmanden, men desværre trillede bolden ganske snert forbi stolpen.

HIF sad på alt spillet i anden halvleg, og spillerne pressede på for at få en udligning. Det gav pote efter 66 minutters spil, da Simone Jakobsen førte bolden frem i høj fart midt på banen. Hun lod som om, at hun ville aflevere bolden ud på højrekanten til Signe Holgersen, hvilket resulterede i, at Horsens Frejas forsvar tog to skridt frem for at trække en offside.

- Det ser Simone, så hun løber bare selv igennem det store hul, der var opstået i forsvaret. Hun er alene med målmanden, og sparker sikkert bolden i kassen til 2-2, siger Kasper Juhl Hansen.

Resten af kampen presserede pigerne fra Hedensted voldsomt på for endnu en scoring, men desværre udeblev det forløsende 3-2-mål, så HIF måtte nøjes med et enkelt point, selv om Signe Holgersen var meget tæt på at blive matchvinder med et flot venstrebensspark.

- Vi ser bort fra den første halve time, som var helt forfærdelig fra vores side. Derefter kom vi stærkt tilbage, og spillede faktisk Horsens Freja ud af banen de sidste 60 minutter. Jeg er meget tilfreds med den indstilling, pigerne viser, og at de vender 0-2 til 2-2. Dog er jeg lidt bitter over, at vi ikke får alle tre points, for det havde pigerne sgu fortjent efter den her indsats. Vi spiller i store dele af kampen en flot gang fodbold, og vi viser, at vi er på vej i den rigtige retning, lyder det fra Kasper Juhl Hansen.

Kampens spiller for HIF blev den dobbelte målscorer Simone Jakobsen med fire stemmer.

Hedensteds næste kamp er lørdag 23. april kl. 14, hvor de på hjemmebane tager imod IF Lyseng.

HIF's startopstilling:
1. Mette Refsgaard (m)
2. Lærke Bennekou
3. Tina Kring
4. Kamilla Pedersen
5. Maria Hauge
6. Signe Holgersen
7. Rikke Skov Larsen ©
8. Karina Petersen
9. Rikke Østergaard
10. Marianne Egeskov
11. Simone Jakobsen

På bænken:
12. Marianne Rask
13. Pernille Tinghus

Mål:
05' 0-1 -
35' 0-2 -
36' 1-2 Simone Jakobsen
66' 2-2 Simone Jakobsen

Ind- og udskiftninger:
45' Pernille Tinghus ind  Marianne Egeskov ud 
00' Marianne Rask ind  Navn ud 

Luk