Menu

Dagbog fra træningslejren: En tur i nattelivet og to buler på golfbanen

image
Af Ronni Bagge
04. marts 2019 kl. 21:03

SENIOR - Midtbanestyrmand Ronni Bagge har sendt en hilsen hjem fra søndag på træningslejren i Torrevieja, Spanien:

Nattelivet:
Klokken havde netop passeret midnat, og natten var i fuld gang med pomp og pagt. Alle Hedensteds drenge var delt i forskellige grupper.

Otte unge lystige gutter plus Nicolaj Søgaard var taget på diskotek for at jagte kærligheden. Den mere afsatte del af spillerne var taget hjem på hotellet for at spille kort, mens den sidste flok stadig sad på baren, hvor der tidligere på aftenen blev set El Classico.

Den gruppe af Hedensted-drenge havde endvidere fået formanden, "Mogens Palle", og trænerteamet - Kalle og Brian - på slæb, og her blev der fortalt gamle anekdoter til langt ud på natten. Det står stadig hen i det uvisse, om det er Michael Laudrup eller Preben Elkjær, der er den bedste danske fodboldspiller gennem tiden.

Morgenstund:
Da morgenmaden skulle indtages kl. otte, var det i en meget stille og afdæmpet atmosfære. Vigtigst var det, at humøret stadig var højt, og alle glædede sig til sidstedagen, hvor temperaturen ramte 25 grader.

Træningen fra kl. 9.30 til 11:
Lidt misforståelser omkring afgangtidspunktet men ikke desto mindre kom alle afsted kl. 09.04, hvor træningspasset skulle foregå i nye omgivelser.

Her var træningsanlægget endnu en gang i top, og trænerteamet havde forberedt træningslejrens hårdeste træning.

På trods af en sløv start på træningen endte det med, at træningspasset gik rigtig godt, og alle spillere og trænere fik svedt det værste ud fra nattens strabadser.

På vej hjem fra træningen meddelte trænerteamet til alles store begejstring, at resten af søndagen mere eller mindre stod til fri disposition. De rutinerede drenge og Jeppe Sund samt træner Brian, formand "Mogens Palle" og Thomas Bie brugte alle eftermiddagen på golfbanen i et fantastisk vejr. Efter sigende gik det hele godt, og der var kun to biler, som fik et par buler.

De resterende spillere blev på hotellet, hvor der var nogle, som fik sovet ud. Andre fik nydt solen ved poolen og en tredje flok deltog i HIF's tenniskonkurrence.

Her blev det som forventet holdets prettyboy Mikkel Thisgaard, der vandt i suveræn stil.

Afslutningen på den moderne syv-kamp:
På førstedagen havde træner Kasper Adelfred igangsat en moderne syv-kamp.

Holdene blev lavet ud fra, hvem spillerne boede på værelse sammen med, og det grå guld bestående af Nicolai Givskov, Ronni Bagge og Kenneth Qvist var storfavoritter til at løbe med den samlede sejr.

Men til vores alles store overraskelse løb Nicolaj Søgaard, Andreas Laursen og Kristian Bonde med førstepladsen, da de vandt den sidste konkurrence "Hedensted's Got Talent". I særdeleshed en fortjent sejr efter en fantastisk perfomance af Søgaard aka tryllekunstneren Dan Fjeldsø.

En perfekt afslutning på en næsten perfekt træningslejr.

LÆS OGSÅ:
Dagbog fra træningslejren: Når en kaptajn er bange for vandet
Dagbog fra træningslejren: Fortjent sejr på græsset - ufortjent sejr ved pokerbordet


Luk