Menu

Dagbog fra træningslejren: Når en kaptajn er bange for vandet

image
Af Kristian Bonde Sørensen
03. marts 2019 kl. 12:35

SENIOR - HIF's viceanfører Kristian Bonde har sendt en hilsen hjem fra lørdag på træningslejren i Torrevieja, Spanien:

07.00:
VIP-værelset vågner tidligere end beregnet, da en håndfuld tyrefægtere råber og skriger lige uden for værelset. Det skulle senere vise sig, at det ikke skulle være det eneste, der gik favoritterne imod.

10.00-11.30:
Træningslejrens første træning byder først på en frisk omgang yoga med Søren Jørgensen, som på fremragende vis får udstillet størstedelen af truppens mangler. Reelt er det vel kun en håndfuld - inklusiv undertegnede - der kan være med.

Efter lidt taktisk træning starter Spain Open med en gang fodtennis, hvor VIP-værelset på det groveste bliver bortdømt og uretfærdigt må se til fra sidelinjen efter de indledende runder.

Helt naturligt at Nikolaj Søgaard i sådan en situation vælger at lade sin vrede få frit afløb og smadrer hvad der er omkring ham. Fuld opbakning herfra. Man siger at sol og vind bliver delt lige over en hel sæson, og derfor ser vi frem til en smule dommerhjælp på sidstedagen.

17.00:
Efter dagens anden fremragende træning er det tid til et hurtigt "bad". En oplagt mulighed for holdets kaptajn til at vise vejen. Igen må man dog stå tilbage med en følelse af, at den kære "This" mangler et par ordentlige "cojones", da han som et otte-årigt tøsebarn klistrer sig fast til bassinkanten.

Heldigvis står flere klar i kulissen til at flå anførerbindet af ham ved førstkommende lejlighed, og Søgaard har da også taget glæderne på forskud og båret bindet hele dagen.

17.30:
Inden aftensmaden modtager jeg et mystisk opkald fra det hinsides. Steve Irwin - krokodillejægeren - vil gerne have sin stjålne kasket tilbage. Den er senest set på hovedet af en træner/leder fra HIF's danmarkseriehold.

20.15:
Aftenens højdepunkt udspiller sig til dagens quiz, hvor et oplagt VIP-værelse udraderer de øvrige hold.

Specielt er vicecaptain i sit es og bærer sit hold til en fantastisk triumf med imponerende ni rigtige svar ud af 10 mulige. Kun værelsets yngste kan supplere med et enkelt korrekt svar, og det er tydeligt, at alt presset ligger på undertegnedes skuldre, hvis det skal blive til en samlet sejr.

Alt er dog igen åbent frem mod en spændende sidste dag.

LÆS OGSÅ:
Dagbog fra træningslejren: Fortjent sejr på græsset - ufortjent sejr ved pokerbordet
Dagbog fra træningslejren: En tur i nattelivet og to buler på golfbanen

Luk