Menu

DS: U-u-ubesejret efter fire kampe. Det tegner godt for "De Grønne"

image Med ni spillere på bænken ad gangen, var der godt fyldt op på sidelinjen. Alle mand kom i spil. Foto: Anders Brohus
Af Palle Herløv
01. august 2017 kl. 21:40

SENIOR - Det hele endte, som det begyndte: sejr til HIF. Holstebro blev her til aften slået 3-0, og Hedensted er dermed ubesejret i efterårets fire træningskampe.

Der var spilletid til hele truppen pånær de skadede Nicolai Vilsbøll, Mikkel Vilhelmsen og Ronni Bagge samt Kristian Bonde, der var forhindret i at deltage.

LÆS OGSÅ: Fem forskellige målscorere i træningssejr over Aarhus Fremad

- Det var en fornøjelse at se, at alle spillere havde niveauet til at matche et tophold fra danmarksserien. Det tegner meget lovende, og nu glæder vi os til sæsonstarten på lørdag, siger assistenttræner Kasper Adelfred til hedenstedif.dk.

Cheftræner Alex Nørlund tilføjer, at kampen i aftes helt bevidst blev brugt til at vise samtlige spillere tillid gennem spilletid, hvorfor han skiftede ni mand ind i pausen.

- Vi har fået en stor trup, hvor alle er i fremragende fysisk form. De har arbejdet hårdt, og det skal naturligvis belønnes. Så det blev en speciel kamp med to forskellige hold på banen i hver sin halvleg, siger Alex Nørlund, der havde varskoet modstanderne fra Holstebro om sine svingdørsplaner i pausen. Det hænger også sammen med, at de spillere, der skal starte inde i Viborg lørdag ikke skulle bruge for mange kræfter.

- Noget andet positivt, vi tager med fra kampen, er, at vi fik testet noget af det, vi har arbejdet med på træningsbanen. Holstebro er et godt danmarksseriehold, som af alle vores træningsmodstandere har det mest realistisk niveau, når vi taler danmarksserie. Mod VSK Aarhus og Aarhus Fremad spillede vi mod andethold, mens den første kamp mod Skanderborg var speciel, da det var den første efter en ferie.

22 mål i fire kampe
Hedensted er uden nederlag i de fire testkampe og det' med en imponerende målscore på 22-4.

- Det er lidt vildt, ja. Vi har fået vist, at vi kan spille god fodbold og ramme målet, men det er ikke ensbetydende med, at vi nu kan skøjte igennem danmarksserien, selv om vi helt efter planen er blevet hårdere i duellerne og har fundet ud af, at man skal have en ordentlig mængde fysik, hvis man skal kunne stå distancen.

LÆS OGSÅ: Forrygende start af HIF: Skanderborg slået med 7-3

HIF har vundet 46 af de seneste 59 kampe nu. Seks er tabt og syv er endt uafgjort, viser et kig i statistikken.

- Den slags betyder meget. Der er ingen tvivl om, at vi står med en trup bestående af spillere, der sprudler af selvtillid og tro på egne evner. Det skal vi have bragt med ind i turneringen. Den sidste udfordring er nu at finde det rigtige spændingsniveau, så vi ikke pludselig spiller på en anden måde, når der er points på spil, lyder det fra træner Nørlund.

Lørdagens turneringskamp er ude mod Viborg FF kl. 14. Efterfølgende skal der spilles pokalkamp hjemme mod Thisteds FC's 1. divisionshold onsdag 9. august kl. 18.30.

HIF's holdopstilling:
1. Michael Mandal (m)
2. Lasse Dueholm
3. Jacob Lindstrøm
4. Jakob Malberg
5. André Givskov 
6. Ronni Nordnæs
7. Nicolai Givskov (c)
8. Rasmus Jørgensen
9. Søren Lund Jørgensen
10. Mathias Kahr Christensen
11. Mikkel Thisgaard
12. Dzejlan Karalic
13. Simon Thisgaard
14. Frederik Bank
15. Armin Lemes
16. Simon Sund (m)
17. Mirsad Suljic
18. Mads Thisgaard
19. Emil Bech
20. Steffen Holm

Mål:
32' 1-0 Søren Lund Jørgensen
46' 2-0 Mirsad Suljic
68' 3-0 Mathias Kahr Christensen

Luk