DS: Vi sejrede kæmpestort i Aarhus

image Simon Thisgaard scorer til 5-0 kort efter anden halvlegs start. Foto: Palle Herløv
Af Palle Herløv
25. juli 2017 kl. 22:25

SENIOR - Vi sejrede kæmpestort i Aarhus. Ja, beklager det elendige ordspil på "VSK Aarhus", som var aftenens modstander i førsteholdets anden træningskamp.

Det siger bare alt om kampen, for det endte hele 7-0 til "De Grønne" efter en kamp, hvor modstanderen ikke havde meget at byde ind med.

Allerede ved pausen stod der 4-0 på mål af Lasse Dueholm, Jakob Malberg og to af Mirsad Suljic. Fra anden halvlegs start kom seks nye spillere på banen, og Hedensted fastholdt boldbesiddelsen og dominans over hele banen. Mange gode præstationer.

Simon Thisgaard var blandt indskifterne, og han behøvede ikke mange minutter for at vise, at han kender vejen til netmaskerne. Mathias Kahr Christensen spillede ham fri, og Simon afdriblede nemt den hårdtprøvede VSK-keeper.

Hedensted havde chancer til en del flere mål, men det blev "kun" til to mere herefter. Dem stod Armin Lemes og Mirsad Suljic for.

- Vi er meget tilfredse med sådan et resultat, men vi skal huske på, at vi mødte et andethold fra en klub, hvis førstehold spillede kamp ude i Lyseng samtidig. De har vel taget 15-16 mand med til det opgør, og vi er stadig i ferieperioden, så vi har ikke nødvendigvis besejret et helt realistisk VSK Aarhus danmarksserie-mandskab, sagde assisterende træner Kasper Adelfred efter kampen til hedenstedif.dk's mand på sidelinjen.

Holdets næste kamp er ude mod Aarhus Fremad lørdag 29. juli kl. 13.

Mål:

00' 0-1 Lasse Dueholm
00' 0-2 Jakob Malberg
00' 0-3 Mirsad Suljic
00' 0-4 Mirsad Suljic
00' 0-5 Simon Thisgaard
00' 0-6 Armin Lemes
00' 0-7 Mirsad Suljic

Ind- og udskiftninger:
45' Jacob Lindstrøm ind  Lasse Dueholm ud
45' Rasmus Jørgensen ind  Jakob Malberg ud
45' Mikkel Thisgaard ind  Mirsad Suljic ud
45' Emil Bech ind  Steffen Holm ud
45' Ronni Nordnæs ind  Kristian Bonde ud
45' Simon Thisgaard ind  Dzejlan Karalic ud