Menu

DS: Fem forskellige målscorere i træningssejr over Aarhus Fremad

image Arkivfoto: Palle Herløv
Af Palle Herløv
31. juli 2017 kl. 08:49

SENIOR - Det blev til "alle gode gange tre", da førsteholdet lørdag spillede træningskamp mod Aarhus Fremad og vandt 5-1.

Målene blev scoret af Ronni Nordnæs, Mathias Kahr Christensen, Dzejlan Karalic, Simon Thisgaard og Armin Lemes. Altså fem forskellige målscorere. Hedensted har dermed ikke tabt en træningskamp siden 5. marts 2016, da det tabte 2-1 til Sædding/Guldager.

LÆS OGSÅ: Vi sejrede kæmpestort i Aarhus

- Det her var en rigtig god testkamp mod en modstander, som startede meget aggressivt ud (de fik fire gule kort inden for de første 35 minutter) med et højt pres. Det tog lidt tid, før vi blev gode til at finde de rigtige løsninger og få den nødvendige skarphed på bolden, men en flot scoring efter 15 minutter ved Ronni Nordnæs skabte lidt ro, og generelt er der mange gode momenter i spillet. Vi spiller varieret offensivt, og defensivt holder vi Aarhus Fremad nede på få store chancer. To gange må Michael Mandal, der var tilbage efter tre måneders skadepause, diske op med flotte redninger, siger cheftræner Alex Nørlund til hedenstedif.dk.

Jakob Malberg måtte udgå efter 20 minutter med et flækket øjenbryn og køres på skadestuen. Han blev syet med otte sting, men har det efterfølgende okay. Der er heldigvis ingen tegn på hjernerystelse.

- Igen i dag blev der fordelt spilletid, og efterhånden ser truppen stærk ud fysisk. Rigtig mange byder sig i øjeblikket til med højt niveau, og endnu et par spillere kom i spil for første gang her i opstarten pga. sen hjemkomst fra ferie, siger Alex Nørlund.

- Det, at fem forskellige får scoret, fortæller en historie om, at vi har fået skabt en bred og kompetent trup. Spillerne er blevet mere målsøgende i deres tankegang, og når det kombineres med de rigtige løb for boldholderen og med fart, er vi dygtige offensivt. Det er naturligvis vigtigt og betryggende for holdet, at mange byder ind på den konto. Desuden er det jo med til at give den enkelte spiller selvtillid, lyder det fra HIF-træneren.

LÆS OGSÅ: Forrygende start af HIF: Skanderborg slået med 7-3

Holdets sidste træningskamp er hjemme mod Holstebro Boldklub tirsdag 1. august kl. 19.

HIF's startopstilling:
1. Michael Mandal (m)
2. Lasse Dueholm
3. Jacob Lindstrøm
4. Jakob Malberg
5. André Givskov
6. Ronni Nordnæs
7. Nicolai Givskov (c)
8. Rasmus Jørgensen
9. Kristian Bonde
10. Mathias Kahr Christensen
12. Dzejlan Karalic

På bænken:
11. Mikkel Thisgaard
13. Simon Thisgaard
14. Søren Lund Jørgensen
15. Armin Lemes
17. Mirsad Suljic

Mål:

14' 0-1 Ronni Nordnæs
25' 1-1 -
40' 1-2 Mathias Kahr Christensen
43' 1-3 Dzejlan Karalic
56' 1-4 Simon Thisgaard
70' 1-5 Armin Lemes

Ind- og udskiftninger:
20' Mikkel Thisgaard ind  Jakob Malberg (skadet) ud 
45' Søren Lund Jørgensen ind  Lasse Dueholm ud 
45' Armin Lemes ind  Dzejlan Karalic ud 
59' Mirsad Suljic ind  Kristian Bonde ud 
59' Simon Thisgaard ind  Rasmus Jørgensen ud 

Luk