Børne- og ungdomskonsulent

Mit navn er Kasper Juhl Hansen og jeg er Børne- og Ungdomskonsulent i Hedensted IF.

Jeg kommer rundt og ser holdene i børne- og ungdomsafdelingerne træne og skal hjælpe til at sikre at vi træner på den rigtige måde, så vi udvikler alle vores spillere mest og bedst muligt. Samt at vi udvikler nogle dygtige og engagerede trænere.

Jeg kommer også ud og ser kampe og observere, hvordan spillere og trænere agere i kamp og sikre at spillere og trænere repræsentere klubben bedst muligt.

Hvis man ønsker min hjælp til at udvikle træningen eller hvordan man bygger træningen op samt måske noget inspiration, så tager man bare fat i mig, så kan jeg hjælpe til, hvor det er nødvendigt.

Jeg skal forsøge at skabe et godt og udviklende træningsmiljø og skabe nogle gode rammer for vores spillere og trænere, så vi kan sikre en god udvikling for alle.

m.v.h.
Kasper Juhl Hansen

Email: kasperjuhlhansen@hotmail.com

Telefon: 60619764

Børn & ungdom 2021 28. september kl. 09:24
Invitation til Middelfart Sparekasse Indoor Cup 2022
29. august kl. 13:58 Nyt fra børne- og ungdomskonsulenten
Børn & ungdom 2021
29. august kl. 13:44 Skolecuppen 2021 med fede præmier - skal dit barns klasse med?
Børn & ungdom 2021
16. august kl. 20:59 Legebold starter igen om tirsdagen - Klubbens øvrige hold er i gang!
Børn & ungdom 2020
07. december kl. 18:30 U15 Drenge sikret oprykning til forårets Liga 1