U17 Piger: Stadig ubesejret

Af Kasper Juhl Hansen, træner
22. april 2016 kl. 21:21

UNGDOM - På en solskinsrig onsdag aften med masser af vind, som fik stor betydning for udviklingen af aftenens kamp mod BMI, var pigerne atter i aktion.

Det blev en kamp, der bølgede frem og tilbage, hvor begge hold dominerede en halvleg hver. Pigerne fra HIF skulle ud og følge op på det flotte præstation i sæsonpremieren mod FC Horsens, denne kamp skulle dog vise sig ikke at være lige så god fra HIF's side.

Startopstillingen så ud som følgende:
Stine Hauge (m), Iben Holgersen, Anne Schmidt, Sabrina Nielsen, Julie Ege, Melanie Mørck (c), Signe Holgersen, Maria Schrøder, Louise Jakobsen, Cecilie Jakobsen og Julie Rohde.

På bænken for HIF startede Mathilde Lesemann.

Allerede efter 5 minutters spil var den gal for HIF, BMI fik via deres hurtige venstre kant spillet sig fri til et indlæg fra venstre side. Indlægget blev højt, og det var svært for vores målmand Stine Hauge havde svært ved at bedømme indlægget pga. solen og den ekstreme vind, så hun fik den desværre slået i eget net til stillingen 1-0 til BMI.

Resten af første halvleg stod der BMI på det meste af spillet og chancerne, dog med nogle små undtagelser, hvor HIF pigerne havde nogle små halve chancer og noget pænt spil i ny og næ. Pausestillingen var 1-0 til BMI.

HIF kom fra starten af anden halvleg atter ikke for alvor ud af starthullerne, men havde nu vinden i ryggen, som skulle vise sig at få en står betydning.

Efter 55 minutter kommer forløsningen så for HIF, efter noget fint pasningsspil op gennem banen, bliver bolden spillet ud til Signe Holgersen på vores venstre kant. Signe dribler uden om sin direkte modstander, og derefter bruger hun sin hurtighed til at sætte sin modstander endeligt af. Lige inden hun når baglinjen, sender hun et flot indlæg med venstrebenet indover, hvor Julie Rohde i en hovedstødsduel med BMI’s centrale forsvar, får presset forsvarsspilleren til at heade bolden i eget net, i øvrigt et rigtig flot hovedstødsmål. Stillingen med 25 minutter tilbage var nu 1-1.

Det var som om at HIF’s udligning satte gang i pigerne. De sidste 25 minutter blev BMI sat under et voldsomt pres, med nogle få halvfarlige kontraangreb fra BMI. HIF producerede chance på chance på chance, men ind ville bolden bare ikke. Målmanden reddede den, den røg over eller ved siden af, eller blokeret af en forsvarsspiller i sidste øjeblik. Derefter endte kampen 1-1 i det der må siges at være en dårligt spillet kamp, men med masser af intensitet og fight.

Efter kampen havde træner Kasper Juhl Hansen følgende kommentar til hedenstedif.dk:

- I en kamp, hvor jeg i store dele af kampen synes vi spiller ekstremt dårligt og med alt for lidt energi, synes jeg at det viser god moral og kvalitet hos pigerne, at vi selv på dårlige dage formår at få point. Det kan blive vigtigt senere i sæsonen, og skulle kampen have haft en vinder, synes jeg efter spil og chancer at det burde have været os, men 1-1 er nok i bund og grund et fair resultat.

Med 1-1 resultatet formåede HIF at fastholde deres førsteplads, den skal forsvares igen i næste kamp, som er på udebane mod Odder IGF onsdag den 4. maj kl. 18.00 på Spektrum Odder. Spillerne og trænerteamet siger tak for støtten i Malling, og håber at se jer igen i Odder 4. maj.