Menu

U19: Det spæde barn er ved at lære at gå - i dag stod det op for første gang

image Arkivfoto: Palle Herløv
Af HIF Kommunikation
02. april 2022 kl. 20:45

U19 - Hedensteds U19 Liga 1-hold hentede i dag sæsonens første sejr hjemme mod FS Holstebro.

Cheftræner Jimmi Nielsen sætter ord på kampen her:

Ligesom en forælder begejstres, første gang dets barn står op i længere tid, begejstres jeg over at se, hvordan drengene på vores hold har fået så stærke ben, at de nu kan stå imod.

Jeg så i dag en superstærk og afbalanceret indsats, en stærk organisation og endnu bedre offensiv, som gjorde, at de kunne gå fra banen med de første 3 points. Og det med en sejr over så stærkt et hold som Holstebro.

Vi kontrollerer begivenhederne stort set hele vejen. Når de udligner vores føring, så skruer vi lidt op og scorer igen, og vi bør vel ret beset score et par mål eller fire mere, men vi er rigtig meget tilfreds med de tre mål og point.

Målet til 3-2 er dog værd at fremhæve, for det var et klassemål, hvor drengene spiller Holstebro rundt på taget i den ene side, på kanten af feltet, vender spillet ind over midten, hvor den bliver klasket ind oppe under overliggeren. Fremragende possession fase og fræk fodbold.

Det sværeste i fodbold er at skabe chancer, men det har vi ikke besværligheder med. At vi kan slå Holstebro bl.a med en 15-årig på mål - og i øvrigt med et mega ungt hold - viser, at der er gode forudsætninger for alle spillere der vil udvikles her i HIF. Vi tror på dem, der vil - uanset dåbsattest!

Jeg er vildt stolt over det, drengene leverer, nu er vi i gang efter lidt tilvænning. Det er vigtigt, at vi følger op næste weekend, men lige nu klapper vi hinanden på skuldrene, nyder hinanden og træner på at blive endnu bedre.

U19 Liga 1-holdets næste kamp er hjemme mod Bredballe søndag 10. april kl. 11.

HIF's holdopstilling:
1. Benjamin Fransberg (m)
2. Jousif Ali
3. Frederik Andersen
4. Kasper Bode
5. Kasper Jensen
6. Nikolaj Boje
7. Tobias Arentoft
8. Aron Ingi Thorkelsson
9. Mads Sommer
10. Mikkel Poulsgaard
11. Mohammed Kazemi
12. Niklas Dupont
13. Nicolai Astrup Jensen

Mål:

05' 1-0 Kasper Jensen
30' 1-1 -
65' 2-1 Niklas Dupont
75' 2-2 -
80' 3-2 Mikkel Poulsgaard

Luk