Menu

U19: Hellere komme galt afsted end slet ikke at komme afsted

image Arkivfoto: Palle Herløv
Af HIF Kommunikation
01. maj 2022 kl. 18:37

U19 - Hedensteds U19 Liga 1-hold var i aktion hjemme i Mosen lørdag eftermiddag.

Cheftræner Jimmi Nielsen sætter ord på kampen her:

Vi er nu halvvejs i turneringen og vi oplever fremgang fra uge til uge, denne gang med et X imod topholdet, det i sig selv er en status opdatering vi kan bruge og hjælper på selvforståelsen.

Vores start har båret præg af knubs, sådan er det som regel når der i så stor grad, som på U19, har været omvæltning ift. niveau og udvikling samt langt større krav til spillerne.

Det vidste vi og vi har ikke været bange for at komme galt afsted og se lidt sjove ud, det har været en kalkuleret konsekvens.

Kampen imod Århus var et tydeligt eksempel på, at vi er på rette vej- den synlige og målbare udvikling.

Drengene spiller en super fin og balanceret kamp, skaber et hav af chancer og giver næsten ingenting væk, spiller meget afklaret, det er beundringsværdigt.

Samtidig er de selvkritiske i en egentlig euforisk og positiv fase og de var skuffede efter kampen, hvor der blev indrømmet personligt fra flere, at de hver og især skal score på deres chancer.

Endnu et synligt bevis på udvikling, den selvkritiske og mentale udvikling, hvor man tager ansvar for sig selv på holdets vegne.

- Jeg bliver emotionel påvirket når jeg kan se, hvordan de unge drenge både som spillere og som mennesker flytter sig i den rigtige retning, samtidig med de vil vinde fodboldkampe- jeg bliver sgu stolt af dem!

- Nu har vi høstet 4 point i de sidste to kampe, imod stærke modstandere- vi glædes og klapper hinanden på skulderen, motiveres i fællesskab og så forsøger vi at holde dampen oppe, ville det mere uden at ville det for meget.

- Vi stillede til kampen igen med både U16 og U17 spillere og kun 1/3 årgang 2003- hvor kun 2 af de 03’ere er født i første halvår.

- Hedensted IF er bare et super fedt udviklings sted, for ungdoms spillere der vil udvikles.

U19 Liga 1-holdets næste kamp er ude mod Tarup-Paarup mandag 9. maj kl. 18.45.

HIF's holdopstilling:
1. Benjamin Fransberg (m)
2. Andreas Sahlertz
3. Frederik Andersen
4. Kasper Bode
5. Kasper Jensen
6. Nikolaj Boje
7. Tobias Arentoft
8. Aron Ingi Thorkelsson
9. Mads Sommer
10. Mikkel Poulsgaard
11. Mohammed Kazemi
12. Niklas Dupont
13. Nicolai Astrup Jensen
14. Leonard Kosak

Mål:

30' 1-0 Kasper Jensen
38' 1-1 -

Luk