Menu

U19: Nederlag på 5-1 trods tidlig føringsmål af Kasper Jensen

image Arkivfoto: Palle Herløv
Af HIF Kommunikation
10. maj 2022 kl. 21:15

U19 - Hedensteds U19 Liga 1-hold spillede mandag aften ude mod Tarup-Paarup IF.

Kampen endte med et nederlag på 5-1, selv om de unge HIF'ere kom først på tavlen ved en scoring fra Kasper Jensen.

Cheftræner Jimmi Nielsen sætter ord på kampen her:

14 afbud og sygdom ved nogle af aktørerne er ingen undskyldning, TPI var bare bedre, men det forklarer langt hen ad vejen, hvorfor vi ikke kan præstere kontinuerligt.

Kun 13 mand afsted. Fire fra årgang 2003, den ene debut, en 2005 debut tillige, begge startede inde og gjorde en super fin figur, i alt otte spillere der kan spille U17! Det fremtidsperspektiv tager vi med sammen med en en første halvleg, hvor vi inden pausen rammer overligger og kan med lidt held gå til pause 2-2.

Efter pausen, nærmere de sidste 30 min. Er der ikke mere diesel på, efter fire dages byfest og en sløj trænings uge i sidste uge, var det en naturlig konsekvens, om end vi brænder et par store chancer, den ene kæmpe, og kan pynte på måltavlen.

Når alle mand er klar, så gør vi det godt, men denne kamp var et stort tilbageslag ift. selvforståelsen, for det lignede langt hen af vejen absolut ikke det udtryk vi normalt leverer.

Egentlig accepterer jeg resultatet når jeg kigger på forberedelsen op til kampen, men jeg føler enormt med de drenge der rent faktisk vil det og investerer det der skal til, det har jeg respekt for.

På trods af svære betingelser slog ingen af drengene op i banen, det beundrer jeg og alt ros til de drenge der prioriterede deres fodbold denne mandag. Også ham der tog turen med til Fyn trods skade og støttede drengene fra sidelinjen.

Vi mobiliserer os og træner i dag tirsdag, inden der allerede er en mega svær opgave forude, allerede på torsdag imod Herning Fremad. Vi tror på en overraskelse- kan vi slå topholdet Holstebro, så kan vi få point imod alle.

U19 Liga 1-holdets næste kamp er hjemme mod Herning Fremad torsdag 12. maj kl. 19.

HIF's holdopstilling:
1. Lukas Kjær (m)
2. Andreas Sahlertz
3. Frederik Andersen
4. Kasper Bode
5. Kasper Jensen
6. Nikolaj Boje
7. Tobias Arentoft
8. Aron Ingi Thorkelsson
9. Nicklas Lynge
10. Noah Bisgaard
11. Mohammed Kazemi
12. Svend Lindstrøm
13. Nicolai Astrup Jensen
14. Leonard Kosak

Mål:

05' 1-0 Kasper Jensen
11' 1-1 Theis Reinhold
30' 2-1 Philip Jørgensen
70' 3-1 Malthe Beck
80' 4-1 Morten Larsen
86' 5-1 Magnus Lorentzen

Luk