Menu

U13 Piger: Slutter som fjerdebedst i hele Region 3

image Arkivfoto
Af HIF Kommunikation
19. juni 2023 kl. 20:59

BØRN & UNGDOM - U13 Pigers tur til Grenaa søndag blev desværre en oplevelse af "stolpe ud" hele dagen.

Vi spillede ikke vores spil de første to kampe desværre og tabte knebent begge i de sidste minutter. Det er kampe, vi normalt ville have vundet. Derefter havde vi en tæt og intens kamp mod Grenaa, der endte med at vinde efter straffesparkskonkurrence.

Kæmpe respekt herfra til de piger der tog ansvar og var klar til at sparke. Som Grenaas træner sagde, var vi det hold, der havde presset dem mest, og Grenaa endte med at gå igennem med ene sejre.

Vi sluttede selv af med en sejr, hvor vi igen havde fået ild i øjnene. Det er netop gejsten, der har kendetegnet hele sæsonen hos både U13 og U12 Piger.

Desværre sluttede de andre kampe sådan, at vi manglede ét sølle mål fra at tage bronzen med hjem til Hedensted.

Når vi lige er landet, og er kommet over, at vi ved, vores piger reelt burde have kæmpet med Grenaa om sejren, så skal vi huske, at pigerne endte som det fjerdebedste hold i deres række i hele DBU Region 3, der altså dækker hele det Østjyske. Og at vi har et U12-hold, der også hentede mange sejre hele sæsonen.

Derudover er historien, at vi for få sæsoner siden ikke havde piger nok til at stille et hold. Så vi lærer af det her, og vi finder ud af, hvordan vi forbedrer os og kommer stærkere tilbage. Vi har en sej flok piger, der brænder for fodbolden.

 

Luk