U14 Drenge: Klar til semifinalen om Jysk Mesterskab

image
Af HIF Kommunikation
18. juni 2023 kl. 18:39

BØRN & UNGDOM - Vores U14 Drenge har vundet deres række, og i dag ventede vinderen af Esbjerg-kredsen fra Sædding/Guldager på deres flotte anlæg i kvartfinalen om det jyske mesterskab.

Drengene kom stærkt fra start, og allerede efter få minutter bragte holdets topscorer, Abdi, Hedensted foran 1-0. Herefter bølgede kampen frem og tilbage i en særdeles velspillet og flot fodboldkamp mellem to teknisk stærke hold.

Efter 1-0 ved pausen kom hjemmeholdet bedst fra start efter pausen, og de fik fortjent udlignet til 1-1 på et gennemspillet angreb. Storm Falkesgaard scorede målet.

Der skulle dog ikke gå mange minutter efter udligningen, før Hedensted igen kom i front. Dette på et af holdets favoritvåben. Frispark i højre side af banen fra Silas Udbye ind i hovedet på Malthe Holbech, og så stod der 2-1 efter 50 minutter. Det er en kombination, vores turneringsmodstandere kender alt til. Det gjorde Sædding-Guldager heldigvis ikke.

Drengene var presset til sidst, men de stod flot imod og kunne efter fem minutters overtid juble. Efter kampen var alle spillerne enige om, at alle havde spillet en flot kamp, og at Matti Nørtoft skulle være "kampens spiller" for HIF.

Tusind tak til alle spillernes familie, der kamp efter kamp har bakket holdet op.

I semifinalen venter endnu en meget stærk modstander fra Ry Fodbold. Det er på onsdag klokken 19 hjemme i Mosen.