Menu

U19 Drenge: Fire kampe og fire sejre

image
Af HIF Kommunikation
19. august 2023 kl. 20:34

UNGDOM - Sikke en start for vores U19-drenge. Fire kampe - fire sejre.

I dag vandt Liga 3 med 5-2 ude mod Vinding, mens Liga 1 vandt 6-2 ude mod Varde.

Cheftræner Andreas Smedegaard fra Liga 1 skriver følgende:

Vi skulle en tur til Varde mod sidste sæsons nummer 1. Det skulle blive spændende, at se om vi kunne stå imod den kvalitet Varde kommer med og det tryk de har i spillet.

Vi havde som altid valgt at have fokus på vores eget spil. Vi skal hele tiden udvikle det kollektive spil og få flere til at blomstre individuelt.

Det er naturligvis dejligt, at vi snupper alle tre point i dag – og det er tre meget fortjente point vi får. Jeg synes faktisk vi er overlegne i det meste af kampen. Vi gør hvad vi skal, og det er ikke mange chancer Varde kommer frem til.

Vi spillede overall en rigtig flot kamp både defensivt og offensivt hvilket resultatet på 1-6 også bekræfter.. Flere af de ting vi træner på lykkes til fulde..Vi bliver mere og mere tydelig i den måde, vi som hold gerne vil spille fodbold på.

- Vi dominerer kampen fra start til slut, det eneste der er ærgerligt er, at vi ikke scorer nogle flere mål.

Cheftræner Mikkel Vallin fra Liga 3 skriver:

Sæsonens anden kamp og humøret inden kampstart var rigtig højt. Fokus har været på en bedre og mere tydelig spillestil, som spillerne allerede har taget til sig. Det kunne ligeledes ses i sidste uges første kamp mod Engum, hvor holdet spillede en god kamp.

Dagens kamp var imod Vinding, hvor vi får en skidt start og kommer bagud 2-0. I vandpausen fik spillerne kigget hinanden i øjnene og vi lavede en justering på midtbanen, hvilket resulterede i at kampen vendte til vores fordel. Anden halvleg var en helt anden kamp.

Vi begyndte at spille den form for fodbold, vi ved vi kan og det ses også på resultatet. Alt i alt var det en utrolig flot præstation at hele holdet. Der er selvfølgelig stadig ting, vi skal arbejde på, men dette års U19 hold, har et virkelig højt niveau.

Det er helt sikkert værd at komme ud og se både liga 1 og ikke mindst Liga 3-kampene.

Luk