JS: Hedensted IF - Odder IGF (0-2)

image Foto: Palle Herløv
Af HIF Kommunikation
01. september 2007 kl. 13:30

Lørdag eftermiddag bød på et lokalopgør da hjemmeholdet bød topholdet Odder IGF op til dans. Desværre blev det en dans hvor udeholdet viste sig, at magte dansetrinnene bedre end hjemmeholdet.

Efter en åbning på kampen hvor der var chancer i begge ender, kunne udeholdet efter 15 minutter bringe sig i front da et hjørnespark ikke blev eksekveret væk i HIF's felt.  Selvom resten af halvlegen ikke bød på flere mål, så var der flere gange optræk til en udligning, men også Odder var farlige på deres chancer, men endnu en gang må man konstatere at selvom man har rundet de 40 år, så er det ingen hindring for målmand Jan Larsen, der med flere gode redninger holdt hjemmeholdet inde i kampen.

2. halvleg bød på en del halve chancer, men hjemmeholdets største chance var da Thomas Bie tog chancen langt udefra, men desværre tog bolden indersiden af stolpen og dermed kunne Odder med en scoring i kampens 88. minut lukke kampen til slutresultatet 0-2.

Næste uge skal holdet en tur til Sønderborg hvor rækkens nr. 2 venter.

0-1 Martin Kofoed (Sonny Laursen)
0-2 Danni Frederiksen (Simon Elbæk Jensen)

Udskiftninger:
45' Elvan Taser ind  Jens Erik Skibsted ud
59' Jonas Kragh ind  Jesper Bechmann ud
71' Poul Baltzer ind  Niels Andersen ud

Lasse Larsen. Foto: Palle Herløv.