JS: Vildbjerg SF - Hedensted IF (2-2)

Af HIF Kommunikation
29. september 2007 kl. 13:00

Lørdag var HIF på en af de længere busture til Vildbjerg, hvor der ventede holdet en svær opgave. Straks fra start pressede HIF dog deres modstander tilbage, og bare indenfor de første 10 minutter talte man 3 store chancer til holdet, som man dog ikke formåede at udnytte. Halvlegens største chance faldt efter 30 minutter da Ronni Knudsen fik sig kæmpet igennem til en fri chance, men desværre kom stolpen i vejen for føringsmålet. Trods overvægt i spil og chancer til HIF var pausestillingen 0-0.

Igennem hele 2. halvleg stod regnen ned i stænger, og det var åbenbart noget der passede Vildbjerg og deres kontraspil, for 20 minutter inde i 2 halvleg var stillingen pludselig 2-0. Men de grønne viste høj moral, først reducerede Jesper Larsen efter 72 minutter på en flot solo præstation, og derefter faldt udligningen på et selvmål efter frispark fra Thomas Bie efter 80 minutter. I slutningen af kampen satsede udeholdet på at få alle 3 point, og havde 2 store chancer til henholdvis Søren B. Nielsen og tilbagevendte Bjarne Kristoffersen.

2-2 blev resultatet, og efter Ringkøbings nederlag til Snejbjerg kan det vise sig at blive et meget vigtigt point i bestræbelserne på at forblive i Jyllandsserien endnu en sæson.

Næste opgave er på lørdag kl. 13.30, hvor Esbjerg IF 92 kommer på besøg på HLS Arena, og endnu en gang er der vigtige point på spil for begge hold.

Kampens spiller: Jesper Skov Larsen (10 stemmer)