Serie 3: Hatting/Torsted IF - Hedensted IF (1-3)

Af HIF Kommunikation
20. oktober 2007 kl. 13:30

Søndagens kamp mellem Hatting/Torsted og Hedensted burde have været uden spænding, holdenes indbyrdes placering taget i betragtning, men eftersom Hatting vandt det sidste indbyrdes opgør 1-0 i Mosen, skulle Hedensted ud og præstere væsentligt bedre end sidst. Og det startede ikke godt.

For selvom Hedensted aldrig kom bagud i kampen, flød spillet ikke rigtig i 1. halvleg. Holdet misbrugte en del chancer, men sidst i halvlegen slog Mads Nissen et uhyre præcist indlæg ind i pandebrasken på en fremstormende Niels Andersen, som scorede til 1-0 bag en sprællende Hatting målmand. Før denne kamp var Hedensted det eneste hold, der ikke havde formået at få point hos Hatting! 1. halvleg sluttede 1-0 og begge hold fik forhåbentlig en opsang i halvlegen.

Hvis dette var tilfældet, var det Hedensted, der reagerede bedst på denne opsang, for efter små 20 minutter lykkedes det Hedensted at score. Et godt opspil resulterede i at Jacob Knudsen fik afsluttet med venstre i kanten af feltets venstreside. Bolden røg forbi mål, men inden den strøg ud over baglinjen lykkedes det Muharrem Bicer at nå bolden og prikke den ind til 2-0. Herefter sad Hedensted på kampen, og efter godt en halv times spil tog Patrick Østergaard en tur op ad højrefløjen, for derefter at trække ind mod midten og kanonere bolden op i hjørnet med venstreskøjten, kanonmål af ham og nu var Hedensted foran 3-0. 2 minutter før tid lykkedes det dog Hatting at reducere Hedensteds 3-0 føring. Det skete efter klumpspil i Hedensteds felt efter et hjørne, hvor Peter Alrø fik halvklaret, da han vred sin ankel i skudøjeblikket.

Mens resten af Hedensted stormede fremad, valgte Patrick Østergaard at tilse sin holdkammerat, hvorfor de to angribere fra Hatting ikke blev dømt offside. Synd Hedensted ikke holdt nullet, men de 3 point kan meget vel være de sidste "behøvede" point for at blive i Serie 3, hvorfor sæsonen allerede nu er vellykket.

Dermed ikke sagt det bliver de sidste point!

Udskiftninger:
30' Jonas Krog ind Kenneth Nissen ud
45' Johnni Simonsen ind Patrick Østergaard ud
45' Jørgen Kristensen ind Mads Nissen ud