Serie 3: Hedensted IF - Brædstrup IF (3-1)

image Foto: Palle Herløv
Af HIF Kommunikation
14. oktober 2007 kl. 13:00

Efter det miserable nederlag til Solbjerg ugen forinden, havde Hedensted noget der skulle revancheres. Hvis denne kamp blev vundet ville Hedensted være sikker på at slutte som 4'er efter en fornem sæson som oprykker. Hvis den blev tabt, ville holdet stadig have chancen ugen efter mod Juelsminde, men alle var fra start enige om at gå ud og afgøre det denne søndag.

Og Hedensted startede da også stærkt mod et Brædstrup-hold, der havde formået at opnå 18 point i efterårssæsonen, hvilket var yderst imponerende - specielt i forhold til holdets placering. Kampen bølgede frem og tilbage i første halvleg, hvor Brædstrups ene angriber fik gult kort for nærmest at slå Nikolaj Mejer i hovedet. Da denne kom på banen igen lykkedes det Nikolaj Mejer at heade et frispark fra Jakob Nielsen i mål ved at snitte bolden, 1-0 til Hedensted. Halvlegen sluttede 1-0.

I anden halvleg snorksov hele holdet, da Brædstrup efter fem minutter kunne sparke et kort frispark foran feltet og prikke den ind til 1-1. Der går dog ikke mange minutter før Hedensted igen var foran og igen var det Nikolaj Mejer, der var ophavsmanden bag målet. Denne gang efter en stikning fra Mathias Kahr, som han sparkede tørt nede ved modsatte stolpe. 2-1.

Herefter stod der Brædstrup på det hele, som pressede Hedensted massivt i omkring en halv time, dog uden at komme til andet end én reel afslutning. I denne periode fik Hedensted også et gult kort, da Thomas Moberg kom for sent i en glidende tackling og indkasserede sit andet gule kort i år. Mens denne var ude kunne han og resten af holdet se Hans Kristian Andersen drible lidt rundt foran Brædstrups felt, hvorefter han så målmanden være for langt ude og sparkede den i en flot bue over denne, 3-1 til Hedensted, hvilket holdt kampen ud.

Kampens spiller: Tim Sørensen (5 stemmer)

Udskiftninger:
29' Patrick Østergaard ind Hans Kristian Andersen ud
45' Søren Sjørslev ind Simon Cato ud