Serie 3: Hedensted IF - Bredballe IF (3-0)

Af HIF Kommunikation
29. september 2007 kl. 13:30

Før lørdagens kamp havde Hedensted kun tabt én kamp i de ti foregående kampe. Spillerne var opsatte på at bevare denne statistik, hvilket var synligt allerede i kampens begyndelse.

Hedensted pressede på fra starten af og efter flere gode forsøg, hvoraf et par stykker burde have været inde, lykkedes det Jacob Knudsen at score efter flot opspil af Mads Nissen. Bredballe havde også et par chancer, men på intet tidspunkt i første halvleg formåede de at blive rigtig farlige. Hedensted fortsatte presset og burde have ført 5-0 ved halvleg, men i stedet stod der kun 1-0 på tavlen, hvorfor en lille opsang var på sin plads.

Spillerne kom ud til anden halvleg med fornyet energi og efter knap et kvarters spil var Jacob Knudsen på pletten igen, 2-0 til Hedensted. Bredballe kom bedre med i kampen og havde flere nærgående forsøg, men når de endelig ramte målet, var Simon Sørensen en sikker sidste skanse som altid. Da der var små fem minutter tilbage valgte Muharrem Biçer at skifte sig selv ind, så han kunne nyde sejren over sit gamle hold. Desværre for Bredballe skulle "Muk" kun bruge én enkelt berøring, og så stod der pludselig 3-0 til Hedensted efter et sublimt opspil af Tim Sørensen og Peter Alrø.

3-0 stod der til slutfløjt, og Hedensted stod som fortjent sejrsherre. Dog burde sejren have været betydeligt større.

Kampens spiller: Benjamin Hjerrild (5 stemmer)

Udskiftninger:
50' Patrick Østergaard ind Johnni Simonsen ud
55' Tim Sørensen ind Jacob Knudsen ud
85' Muharrem Biçer ind Mads Nissen ud