Serie 5: Hedensted IF - Firehøje IF (1-0)

image
Af HIF Kommunikation
14. oktober 2007 kl. 11:00

Efter en skuffende start med kun tre point i de første seks kampe lykkedes det Mads Boyes tredje hold i Serie 5 at få vendt skuden og hente imponerende 10 point i de resterende fire.

Senest blev det i søndags til en spinkel men fortjent 1-0-sejr, da holdet hjemme tog imod det hold fra Firehøje IF, som tidligere på året havde lammetævet HIF'erne med 7-1. I den kamp fik Lasse Værebro reduceret i de døende sekunder, og det samme gentog sig i returkampen.

Men kampen burde uden tvivl have været afgjort allerede efter de første 20 minutter.

Jesper Madsen fik serveret tre 100 procents-chancer, men alle tre forsøg sneg sig mindre end en meter forbi mål. Hele kampen igennem var det på den måde kun lige ved og næsten.

Flere spillere måtte se deres skud gå snert forbi målet eller blive blokeret i sidste øjeblik, og gæsterne havde ikke det store at byde på, så det tegnede til at ende uden scoringer.

Men så - efter 87 minutters spil - lykkedes det endelig Kenneth Nissen at få prikket bolden i dybden til Lasse Værebro, der udplacerede keeperen, og den forløsende scoring var en realitet.

Resten af kampen handlede om at forsvare føringen. Det lykkedes, og holdet ender dermed på en fjerdeplads med stor optimisme før næste sæson.

Udskiftninger:
15' Kenneth Nissen ind  Anders Nedergaard ud
45' Palle Herløv ind  Jacob Lange ud
64' Morten Algren ind  Nordin Naciri ud