Serie 1: Galten sendt hjem med 4-1-nederlag

Kasper Juhl Hansen
20. september 2016 kl. 22:37

SENIOR - Søndag eftermiddag tog HIF's damer imod Galten på Hedensted Stadion. Det blev en kamp, som ikke blev så velspillet som håbet, men trods alt med mange gode momenter alligevel.

Hedensted IF skulle bygge videre på det gode resultat fra mandagens kamp mod Stensballe, men Galten skulle op på hesten efter ikke at kunne stille hold i sidste spillerunde.

Kampen startede lidt sløjt fra begge mandskabers side, og det var som om at holdene lige skulle se hinanden lidt an. Der var mange ændringer fra det HIF hold der spillede mandag aften i Stensballe, hvilket man godt kunne se i starten, de skulle lige finde hinanden.

Efter 27 minutters spil kom der så gang i målscoren, Galten spiller bold rundt i deres forsvar. Den ene stopper spiller bolden på tvær, hvilket en meget vågen og aggressiv Caroline Hartmann opfangede. Hun bryder flot bolden, dribler uden om sin direkte modstander over til favoritbenet venstre, hun tager et par træk inden hun sparker bolden hårdt og fladt i det lange hjørne forbi målmanden, til stillingen 1-0 til HIF. Det var i øvrigt Carolines fødselsdag, hvilket godt kunne ses på det flotte vejr.

Efter 58 minutters spil var HIF på spil igen, denne gang bliver der spillet hurtigt på midtbanen, inden bolden havner mellem Galtens forsvarer og HIF’s angribere. Bolden havner lidt tilfældigt hos Maria Schrøder, Maria tænker kun et splitsekund før hun resolut sparker til bolden. Bolden bliver kanoneret op i det lange målhjørne uden chance for Galtens målmand. Stillingen var nu 2-0 til HIF.

Efter 64 minutters spil bliver kampen så definitivt lukket, bolden er havnet i Galtens straffesparksfelt. Der opstår en masse kaos og forvirring i Galtens forsvar, Laura Lindhardt er på bolden. Laura sender flot bolden indover mod mål, bolden kommer hårdt og en af Galtens forsvarsspillere når ikke at reagere ordentligt, og hun sparker derfor bolden i eget net til stillingen 3-0 til HIF.

Efter 66 minutters får Galten reduceret, Galten får spillet bolden mellem HIF’s midtbanekæde og forsvarskæde, hvor HIF spillerne ikke får skubbet hurtigt og godt nok op. Deres angriber får taget et par træk, inden hun flot sparker bolden helt op i hjørnet uden chance for målmand Stine Hauge til stillingen 3-1.

Efter 69 minutters spil falder kampens sidste mål, HIF kombinere flot gennem midten af banen med små flotte trekantskombinationer, inden Maria Schrøder sender bolden elegant i dybden til Simone Jakobsen. Simone spurter ned mod Galtens mål, hun prikker bolden elegant forbi Galtens fremstormende målmand til slutstillingen 4-1.

Efter kampen havde træner Kasper Juhl Hansen følgende kommentar til hedenstedif.dk:

- Vi levere et rigtig fint resultat i dag, til trods for at der er blevet skiftet meget ud i truppen til dagens kamp pga. afbud og skader, så det er super godt gået at tøserne i dag. I perioder spiller vi også det fodboldspil, som vi rigtig gerne vil, dog skal vi steppe noget op inden næste kamp mod Lyseng. Vi tager mange positive ting med videre til næste uges træning, samt til næste kamp. Vi er inde i en rigtig god periode for tiden, hvor mange ting lykkedes for os, det skal vi bygge videre på. Så jeg er alt i alt rigtig godt tilfreds med dagens kamp, og står med en rigtig god fornemmelse.

Kampens spiller for HIF blev Caroline Hartmann med fem stemmer.

Damernes næste kamp er lørdag 24. september kl. 11.30, da de på udebane møder IF Lyseng.

Mål:
27' 1-0 Caroline Hartmann
58' 2-0 Maria Schrøder
64' 3-0 - (selvmål)
66' 3-1 -
69' 4-1 Simone Jakobsen